Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition tanıtıldı - Haberler - indir.com

Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-05 14:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Asus’un oyuncu telefonu ROG 2 modeli yaklaşık bir ay önce duyurulmuş olmasına karşılık henüz Avrupalı kullanıcılar için sunulmamıştı. Şimdi ise yaşanan gelişmeyle beraber cihazın Avrupa çıkış tarihi ve fiyatı belli olurken, ROG Phone 2 Ultimate Edition ile beraber duyurulmuş oldu. Avrupalı kullanıcılar Asus eShop üzerinden akıllı telefon modelini bugün ile beraber satın alabilecekler. Cihazın Avrupa fiyatı 899 euro olurken, bu fiyatın Asya fiyatından yaklaşık 100 euro daha fazla olduğu gözüküyor. Ancak cihazın sahip olduğu özelliklere karşılık bu fiyat etiketinin oldukça normal olduğu gözüküyor. Birde modeli Ultimate Edition sürümüm geleceği de duyurulurken, bu cihaz neler sunuyor gelin bakalım.

Asus Rog Phone 2 Ultimate Edition

Asus'un oyuncu telefonu Rog Phone 2 duyurulduAsus'un oyuncu telefonu Rog Phone 2 duyuruldu

Bu yeni model ise UFS 3.0 teknolojisine sahip olarak 1 TB’lık bir depolama alanına sahip olacak. Cihazın indirme hızı saniyede 2 GB seviyesine erişebilecekken, Ultimate Edition versiyonu mat siyah renk seçeneğine sahip olacak. Bu değişiklikler haricinde modeli Qualcomm Snapdragon 855 işlemcisine ve 12 GB Ram belleğine sahip olduğuna belirtelim. Ayrıca normal modelde de yer alan 6000 mAh’lik batarya da herhangi bir değişiklik bulunmuyor.

Çift arka kamera ile gelecek olan telefonun 6.59 inçlik 120 Hz yenileme hızına sahip OLED bir ekranı bulunacak. Ayrıca Asus tarafından bu teknolojilere uygun olarak birçok oyunun da duyurusu gerçekleştirilmişti. Bu cihazın ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmezken, bu yılın sonunda gerçekleşmesi bekleniyor.


Asus Rog Phone 2 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıAsus Rog Phone 2 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

PAYLAŞ