Asus Rog Phone 2 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı - Haberler - indir.com

Asus Rog Phone 2 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-22 15:03:05
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz üretimi ile ilgilenen Asus, oyuncuların aklına gelen ilk markalardan biridir. Oyunculara özel telefon üretimi ile ilgilenen Asus, ROG Phone adlı modelin ROG Phone 2 adlı modelini resmen duyurdu. Son zamanlarda oyun sektörü her açıdan gelişim göstermeyi başardı. Bunun üzerine akıllı cihaz üreticileri de oyunculara özel akıllı cihaz üretimi konusu ile ilgilenmeye başlanmıştı. Bu konuya öncülük eden Asus yakın zamanda oyuncuların beğenisine sunacağı akıllı cihazı hakkında bilgiler vermeye devam ediyor. Oyunculara özel olarak üretilen telefonları geride bırakmaya yönelik üretilen ROG Phone 2, amiral gemisi niteliğine sahip akıllı cihazlarda dahi bulunmayan özelliklere sahiptir. 

Günümüz koşullarında mobil oyunculuk sektörü oldukça genişlemiş durumdadır. Mobil cihazlara özel oyunlar üretildiği gibi aynı zamanda oyunlara özel akıllı cihazlar ve aksesuarlar da üretilmeye başladı. Sektörün genişlediğinin farkında olan akıllı cihaz üreticileri, bu alanda etkin olmaya yönelik yatırımlar yapıyor. Söz konusu bu yatırımların en son ürünü ise ROG Phone 2 olarak karşımıza çıkıyor. 

Asus'un oyuncu telefonu Rog Phone 2 duyurulduAsus'un oyuncu telefonu Rog Phone 2 duyuruldu

Geçtiğimiz yıl içerisinde akıllı cihaz üreticileri arasında oyuncuları da düşünen Asus şirketi, ROG Phone adlı akıllı cihaz ile sektörde boy göstermişti. Şöyle ki Asus, bu cihaz ile beraber hem tasarımsal açıdan hem de güçlü yazılımı ile beraber dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Oyuncuların profesyonel performans sergilemeleri açısından son derece başarılı olan bu cihaz, yeni bir geliştirme ile beraber ROG Phone 2 olarak yeniden karşımıza çıktı. Mobil cihazlarda yer alan oyunlar adına gerekli olan performans gücünü sağlayacak olan Asus ROG Phone, 6,59 inçlik Full HD+ AMOLED ekran özelliklerine sahip olarak karşımıza çıkıyor. 

ROG Phone 2 ile diğer oyuncu telefonlarını geride bırakacak

Yeni oyuncu telefonu ROG Phone 2'de yapılan en büyük yenilik ise, 120 Hz'lik bir yenileme oranı yapılarak dünyanın 120 Hz'lik ilk AMOLED ekranını kullanıyor olması oldu. Söz konusu bu oyun telefonuna getirilen en büyük gelişim seçeneklerinden biri ise 6.000 mAh gücünde bataryaya sahip olması ve bu sayede oyuncuların uzun süreli bir deneyim yaşamalarını sağlamalarıdır. 

Son zamanların gözde işlemcisi Snapdragon 855+ üzerine inşa edilen ROG Phone 2, 12 GB'lık bir RAM ve 256 GB'lık dahili depola alanı ile beraber geliyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda oyuncuların en önem verdikleri ısınma sorununa tıpkı ROG Phone'da olduğu gibi bir çözüm buldu. Buhar çemberi, bakır ısı dağıtıcısı ve grafit pad üçlüsü, söz konusu bu oyun odaklı üretilen bu akıllı cihazın ısı yönetiminde evreye girerek cihazın zarar görmemesini sağlıyor. 

Asus ROG Phone 2 teknik özellikler

- Ekran: 6,59 inç Full HD+, 120 Hz, AMOLED, 19,5:9

- İşlemci: Snapdragon 855+

- RAM: 12 GB

- Dahili depolama: 256 GB

- İşletim sistemi: Android 9 Pie tabanlı Zen UI 6

- Arka kamera: 48 MP + 13 MP

- Ön kamera: 24 MP

- Batarya: 6.000 mAh



PAYLAŞ