ASUS Republic of Gamers, Aura Creator Yazılımını Duyurdu  - Haberler - indir.com

ASUS Republic of Gamers, Aura Creator Yazılımını Duyurdu 

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-31 20:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Aydınlatma efektlerinin özelleştirilebilme özelliğine sahip olan Aura Creator yazılımı ASUS Republic of Gamers tarafından duyuruldu. Bu yazılım sayesinde RGB aydınlatma kozmetik geliştirmelerden ve senkronize aydınlatmadan yeni efektler oluşturmaya kadar genişledi. Yeni yazılım sayesinde RGB üzerine kurulu şaheserler oluşturulabiliyor. Aura Creator yazılımı, kullanıcıların uyumlu cihazlar için yeni aydınlatma efektlerini özelleştirmelerini, birleştirmelerini ve tasarlamalarını sağlar. 

ASUS Gamers Republic (ROG), kullanıcıların yepyeni aydınlatma efektleri oluşturmalarını ve kişiselleştirme imkanları sağlayan RGB efektlerini düzenleme yazılımı olarak da tanımlanan Aura Creator duyuruldu. Modern kullanıcı arayüzü, yeni başlayanlar için öğrenmesi kolay öğrenilecek tasarlanırken, daha deneyimli yaratıcılar ve modeller için çok katmanlı ve geniş bir kontrol seviyesi sunuyor.Geliştirilen bu yeni yazılım, en çok da oyuncuların dikkatini çekmeyi başaracak. Aura Creator, PC üzerinde sık sık çalışmalar yapan ve adeta bilgisayar meraklısı olanlar, oyun deneyimini kişiselleştirmek ve kusursuz yapmak isteyenler için daha fazla destek vermeyi amaçlayan Aura RGB'nin en yeni sürümü olarak değerlendiriliyor. Kullanıcılar, bu yeni yazılımla, sistemlerindeki basit renkleri uyumlaştırmaktan, sıfırdan çok katmanlı RGB efektleri oluşturmaya kadar, kendi zevklerine tam olarak uyarlanmış aydınlatma efektleri oluşturma özgürlüğüne kavuşuyor. Söz konusu bu RPG yazılımının Haziran 2019’da indirmeye açılması planlanıyor.  

Yeni RGB yazılımı

ASUS Republic of Gamers tarafından hazırlanan Aura Creator,yeni bir RPG deneyimi sunacak. RGB aydınlatma, oyuncuların seçkin PC bileşenlerinin renklerini ve efektlerini değiştirmelerini sağlayan basit bir kozmetik kişiselleştirme paketi olarak başladı. ROG, bu özelliği müzik ve CPU sıcaklıklarına bağlamak gibi işlevsellik içerecek şekilde daha fazlası için evriltti. Aura Sync, bu seçenekleri ASUS ve ortaklarından gelen uyumlu dahili bileşenler ve harici çevre birimleri arasında genişleterek tüm sistemler arasındaki senkronizasyonu sağladı.

Çok daha fazla gelişim süreci geçirerek, geliştiricilerin kullanması amacıyla sistem aydınlatmasının da kilidini açan Aura Ready'ye yol açtı. Aura SDK, belirli oyun içi olaylara dayalı olarak sistem aydınlatmasını senkronize ederek Call of Duty®: Black Ops 4, Anthem®, Pathfinder®: Kingmaker ™ ve Tropico® 6 gibi oyunlara desteğini artırdı.

 RGB deneyimi baştan yaratılıyor

Aura Creator kullanıcı arayüzü, popüler video düzenleme yazılım tasarımlarından ilham alarak kullanıcıların kusursuz bir kullanım sunmasını sağlıyor. Birincil çalışma alanı, efektlerin katmanlı ve değiştirilebilir bir zaman çizelgesinin üstünde yer alıyor. Aura Creator uyumlu cihazları otomatik olarak algılıyor ve bunları çalışma alanında görüntülüyor. Dizüstü bilgisayar kullanıcıları, aygıtları yeniden düzenlemek ve teorik konumlarını masa üzerindeki gerçek konumlarıyla eşleştirmek için sürükleyip ayarlayabiliyor. İçerik oluşturucular, donanımlarını özelleştirmek istedikleri bölümü seçmek için tıklayıp sürükleyebiliyor.

Her katman etkileyici bir kişiselleştirme derecesi ile kullanıcıların kişiselleştirme seçeneklerini değiştiriyor. Tek bir katmana birden fazla efekt eklenebiliyor ve her birinin süresi, zaman çizelgesi boyunca ayarlanabiliyor. Birden fazla katmanı üst üste ayarlamak, kullanıcıların statik efektler veya bunların herhangi bir sayıdaki kombinasyonunun üzerine reaktif efektler yerleştirmesini sağlıyor. Solunum ve dalga gibi önceden yüklenmiş efektler daha da değiştirilebiliyor. Örneğin dalga efektlerinin, yön, gradyan, hız ve dönüş seviyeleri ayarlanabiliyor. Her efekt, yaratılacak varyasyonların sayısını artıracak şekilde kendi kişiselleştirme ayarlarına sahip olmasıyla göze çarpıyor.





PAYLAŞ