Asus, Oyunculara Özel Tasarlanan Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı - Haberler - indir.com

Asus, Oyunculara Özel Tasarlanan Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-24 20:02:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

İstanbul Kurumsal Haberler, teknoloji firması Asus’un, oyuncular için geliştirdiği yenilenen Strix ailesinin yeni üyesi olan Strix G’yi kullanıcılarına sundu. 

Asus’yn yeni markası olan Republic of Gamers oyuncu bilgisayarı, Strix ailesinin en yeni üyesi. Asus tarafından yapılan açıklamaya göre Strix serisi bilgisayarlarda ciddi değişiklikler var. Özellikle ekran çözünürlük kalitesi ve panel teknolojiyle ön plana çıkan Strix ailesi, oyun severler için üstün bir oyun deneyimi sağlayacağa benziyor. 

Snapdragon İşlemcili Asus Nova Go Laptop DuyurulduSnapdragon İşlemcili Asus Nova Go Laptop Duyuruldu

Asus’un Hedefi Mobil Deneyimi En Üst Düzeye Çıkarmak 

4K HDR Asus ROG Strix Oyuncu Monitörleri Tanıtıldı

Asus öncesinde GL koduyla satışa çıkarılan Strix, ailesinin üyelerinin kodlarını yenilediğini açıkladı. Bu değişikliği ürün segmentasyonunun kullanıcı tarafından daha rahat anlaşılması adına gerçekleştirdiğini açıklayan firma, G531 / G731 model koduna sahip, yeni piyasaya sunulacak olan ROG Strix ailesinin yeni üyesi Strix G’yi Türkiye’de satışa çıkaracağını belirtti. Taşınabilir cihazlar için en yüksek donanımlara sahip olan cihaz için, en büyük sorunlardan biri olan ısınma sorununa karşı etkili çözümler sunduğunu açıklayan Asus, ekran tarafına eklenen üst seviye paneller sayesinde kullanıcıların mobil deneyimlerini de en üst seviyeye çıkarmayı planlıyor. 

Geliştirilmiş Ekran Soğutma Kanalları 

Asus yeni oyuncu klavyesini tanıttı: ROG Strix Scope

Ekran ve kasa arasında yer alan, gözle görülür hava kanalı ise cihazın yan, alt ve üst hava kanallarının daha fazla hava akışına imkan tanıyarak ekranın da soğumasını sağlıyor.  Aynı zamanda bilgisayarın soğutmasını tam olarak kontrol altına tutabilmek için, üretmiş olduğu yeni seride daha yüksek bir güç ile çalışan Sony, dışarıya toz arma teknolojine sahip olan ince fanlar geliştirerek, uzun uzun oyun oynamayı sevenler için de cihazlarda performans kayıpları yaşamalarının da önüne geçmeyi planlıyor.  Eski tasarımlarda bulunan bu sorunun yeni nesil ROG’larda bulunmadığının altını çizen Sony, kasa tasarımında da görsel açıdan ilgi çekecek yeniliklere sahip. 

Şirketin açıklamalarına göre Strix G, saydam kenarlara sahip olacak ve klavyenin vurgulanması için saydam WASD tuşuna da sahip olacak. Kullanıcıların isteğine göre “Aura Sync” uyumlu cihazların bağlanabileceği Strix G sayesinde oyuncuların, oyun ortamlarındaki renk ve efektleri de koordine edebileceğini belirtti.  

Asus ROG-STRIX-RTX2070; performansı ile şaşırtan ekran kartı

Donanım özellikleri açısından da oldukça iddialı olan cihazın yeni NVIDIA GTX 16 teknolojisi sunduğunu belirten Asus, 9. nesil Intel işlemciyle mevcut teknolojinin de sınırlarını zorladığının altını çizdi. Asus aynı zamanda hızlı ve geniş SSD depolamaya sahip olan Strix G aynı zamanda ekranda 144Hz 3ms tepkimesi süresine sahip olarak, IPS level FHD ekrana sahip olarak cihazın harici bir monitör gerektirmediğini de vurguladı. 


Asus yeni nesil sunucularını tanıttıAsus yeni nesil sunucularını tanıttı
ASUS GeForce GTX 1650 Ekran Kartı Modellerini DuyurduASUS GeForce GTX 1650 Ekran Kartı Modellerini Duyurdu

PAYLAŞ