ASUS oyuncular için ROG Strix GS-AX5400’ü tanıttı  - Haberler - indir.com

ASUS oyuncular için ROG Strix GS-AX5400’ü tanıttı 

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-07 15:55:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

ROG Strix GS-AX5400 adı ile yeni bir model tanıtımını yapan Asus, oyunculara yönelik önemli bir destek daha sunmayı başardı. 

ROG serisi ile oyunculara yönelik pek çok farklı donanımı sunmayı başaran Asus, yaptığı yeni tanıtım ile birlikte serinin ilk ROUTER modeli olan ROG Strix GS-AX5400’ü görücüye çıkardı. Farklı cihaz destekleri ve gizlilik özellikleri ile ilk bakış itibarı ile dikkat çeken router, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu güçlü bağlantıyı kesintisiz bir şekilde sunmayı başarıyor.

Şık tasarımlı Asus ExpertBook B9400 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıŞık tasarımlı Asus ExpertBook B9400 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Asus’tan sürpriz bir donanım

ROG serisinde bugüne kadar ağ cihazına yer vermeyen Asus, yeni tanıtımı ile teknoloji dünyasında önemli bir sürprize de imza attı. Oyuncu router modeli olarak tanıtımı gerçekleştirilen çift bant destekli ve Wi-Fi 6 teknolojisini kullanan ROG Strix GS-AX5400, mevcut özelliklerine ek olarak oyuncular için özel bir tasarıma sahip. Kullanımda oyun paketlerine öncülük vererek bağlantıda kesintisiz ve yüksek performans sunmayı hedefleyen yeni router, üstelik kendi içerisinde farklı özellikleri de barındırıyor. Yapılan resmi açıklamalara göre oyun bağlantı noktası, aygıt hızlandırıcı ve mobil oyun modu gibi özellikler sayesinde daha da kişiselleştirilmiş bir kullanıma sahip olacak ROG Strix GS-AX5400, oyuncular için piyasadaki en güçlü seçeneklerden birisini de yaratıyor.

VPN kullananlar için özel VPN Fusion

Yeni modelde dikkat çeken bir diğer özellik ise VPN ve normal bağlantı kullanan kullanıcılar için geliştirilen VPN Fusion özelliği.  Instant Guard ile güvenliğin arttırıldığı model, güvenliği önemseyen kullanıcılar için ek seçenekler ile önemli bir koruma sağlıyor. 

ROG Strix GS-AX5400 hangi cihazları destekleyecek?

Tanıtımda özellikle yeni modelin desteklediği cihaz seçeneğinin çok geniş olması dikkatlerden kaçmadı. Akıllı telefon, oyun konsolu, dizüstü ve masaüstü gibi internet gereksinimi olan tüm cihazlarda desteklenecek olan mevcut router, böylece her cihaza uygun çözümler sunmayı başarıyor. Telefonlarda oyun oynamayı tercih eden kullanıcılar, cihazda yer alan mobil oyun modu özelliğini aktif hale getirerek internet verimliliğini telefon için üst seviyeye çıkarabiliyor. Kolay bir arayüze sahip olan cihaz böylece kullanımda da pratiklik sunuyor. 

ROG serisi ile benzer bir tasarıma sahip olan yeni routerda siyah renk ağırlıkta. Üzerinde açma kapama, yeniden başlatma ve WPS düğmesine sahip olan cihazda hızlı başlangıç kılavuzu sayesinde kurulumlar dakikalar içerisinde tamamlanabiliyor.





PAYLAŞ