ASUS, OLED Ekranlı 6 Yeni Modelini Tanıttı - Haberler - indir.com

ASUS, OLED Ekranlı 6 Yeni Modelini Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-04 17:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

ASUS gerçekleştirdiği iCreate the Uncreated etkinliğinde pek çok yeni modele yer vererek dikkat çekmeyi başardı. Lansmanda OLED ekranlı 6 yeni model de tanıtıldı.

ASUS tarafından yapılan tanıtımda Zenbook, Vivobook ve Expertbook olarak geliştirilen bilgisayar serilerine 6 yeni model eklendi. Yeni modellerde ortak özellik ise tüm cihazların OLED ekranlarla destek alması oldu. Bu bakımdan bilgisayarlarda daha net görüntüler ve ekranlar isteyenler için ASUS tarafından yapılan hamle büyük bir dikkat çekiyor. Şirketin tanıttığı 6 yeni model ise şöyle;

  • Vivobook Pro 14X/16X OLED / Pro 14/15 OLED
  • Zenbook 14X OLED / 14 Flip OLED
  • Expertbook B5 OLED / B5 Flip OLED

Mevcut modeller hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için önemli yenilikler sunuyor. ASUS tarafından yapılan açıklamaya göre yaratıcı çalışmalarla ilgilenenler için Vivobook ve Zenbook serisinin ihtiyaçlara tam yanıt verebileceği belirtildi. Kurumsal alanda ise Exportbook serisinin yeni üyeleri, en yeni teknolojilerden yararlanılmasını sağlayacak.

Dünyada Bir İlk: HDR 600 Sertifikası

ASUS’un Vivobook Pro serisine eklediği modellerde dünyadaki bir ilk de gerçekleştirildi. Yapılan tanıtıma göre yeni modellerde ilk VESA Ekran HDR 600 sertifikası alındı. Bugüne kadar hiçbir model ve geliştirici tarafından elde edilemeyen bu sertifika, ASUS’un yeni modellerinin pazarda dikkat çekmesini sağlayacak. Yeni Vivobook modellerinde öne çıkan teknik detaylar ise şöyle;

  • 14 inç ve 16 inç NanoEdge 4K OLED ekranlar
  • AMD Ryzen 5000 H ve Intel Core i7 serisi mobil işlemciler
  • NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti grafikleri kartı
  • 96 Wh'a kadar yüksek kapasiteli pil ve çift fanlı soğutma

Çok Görevler İçin Yetenekli Zenbook Pro Duo 15 OLED

Zenbook pro serisine eklenen yeni modeller ise çoklu görevlerdeki üstün performansıyla dikkat çekiyor. Yeni modellerde 14 inç ikinci bir dokunmatik ekran sunan ASUS, 4K OLED HDR NanoEdge dokunmatik ekranıyla da kontrollerde yepyeni bir dönem başlatıyor. Zenbook Pro Duo 15 OLED modelinde yer verilen Intel Core i9 işlemci, NVIDIA GeForce RTX 3070 grafik kartı dikkat çekiyor.

İş Dünyasına Özel Çözümler ExpertBook Serisinde

Expertbook B5 OLED ve Expertbook B5 Flip OLED modelleriyle birlikte iş dünyasına özel çözümler sunan ASUS, tasarımda önemli bir güvenlik ve konfor sağlamış. 360 derece döndürülebilir tasarımıyla dikkat çeken yeni modellerde tasarımda da minimalizmden taviz verilmemiş. Her iki cihaz da 11. Nesil Intel Core işlemci, gürültü önleme, çift-SSD RAID desteği, ASUS NumberPad2.0 ve her ortamda çarpıcı görseller sunan OLED paneli desteği sunan ASUS, tüm kullanıcı grupları için en iyi modelleri çarpıcı bir şekilde sunuyor. Yeni modellerin Eylül ayı itibariyle satışta olacağını da duyuran ASUS, bilgisayar sektöründe yeni bir dönem başlatabilir. Bu bakımdan özellikle önümüzdeki dönemlerde açıklanacak rakamlar, yakından takip edilecek.





PAYLAŞ