Asus ilk ChromeBook'u duyurdu! - Haberler - indir.com

Asus ilk ChromeBook'u duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-22 16:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

ChromeBook klasmanında 13 inçlerin içerisinde yer almayan Acer ChromeBook 15 hariç bir seçenek bulunmuyordu. ASUS firması ise buna alternatif olacak.

Asus ilk ChromeBook'u duyurdu!

Chome OS ile çalışan bilgisayarlara verilen bir ad olan Chromebook, bir masaüstüne sahip değil. Chromebook'lar ihtiyacı olan bütün yazılımları bulut tabanlı bir sunucudan çalıştırıyor ve oldukça hız kazandırıyor. Tüm bilgileri sunucudan aldığı için yüksek değerlerde pil tasarrufu sağlıyor. Üstelik sıradan notebooklara göre %65 oranına yakın daha uzun pil ömrü sunuyor. ASUS'un bu modeli dış görünüş olarak diğer Chromebook'larına oldukça benziyor. ASUS C523'ü diğer bilgisayarlarından ayıran en büyük özelliklerinden birisi ise 15.6 inçlik bir ekrana sahip olmasıdır. Bu ekran 1920x1080 çözünürlüğünde ve FULL HD dokunmatik bir ekran olma özelliği taşıyor. Ekranın kalınlığı yaklaşık olarak 15.6mm olan bu bilgisayar 10 saati aşkın bir kullanım deneyimi sunuyor.

Asus Zenfone Max Türkiye Fiyatı Belli OlduAsus Zenfone Max Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Taşıma kolaylığı ile tanınan Chromebook klasmanı, ASUS C523'de de önde bulunuyor. Bu model 1.45 kg gibi çok düşük bir ağırlığa sahip. Donanımsal özellikleri tam olarak açıklanmasa da Asus'un kendi sitesinde bu modele ait bazı bilgiler yer alıyor.


Asus'un Yeni Delta Core Serisi Oyuncu Kulaklıkları DuyurulduAsus'un Yeni Delta Core Serisi Oyuncu Kulaklıkları Duyuruldu
Asus Zenfone Max M2 Serisi Ortaya ÇıktıAsus Zenfone Max M2 Serisi Ortaya Çıktı
Asus'un Yeni Chromebook Modeli DuyurulduAsus'un Yeni Chromebook Modeli Duyuruldu

PAYLAŞ