ASUS, Dual GeForce RTX 2070 MINI ekran kartını duyurdu - Haberler - indir.com

ASUS, Dual GeForce RTX 2070 MINI ekran kartını duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-13 13:20:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Intel NUC 9 Extreme Kit ve Intel NUC 9 Pro Kit için tasarlanan Dual MINI, küçük yapıda üstün performans ve düşük sıcaklık sağlıyor. Bu özelliği ile beraber ürün, kullanıcıların son derece başarılı bir performans elde etmesini sağlıyor. ASUS tarafından üretilen bu ürün kullanıcılara çok daha kaliteli bir kullanım sunacaktır. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden ASUS, yeni Dual GeForce RTX 2070 MINI ekran kartının duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yeni GPU, Intel NUC 9 Extreme Kit ve Intel NUC 9 Pro Kit modellerinin yanı sıra diğer küçük boyutlu çözümler için özel olarak tasarlandı. Teknoloji dünyasının hızla gelişmesi ile beraber birbirinden farklı ürünler ile karşılaşmakta mümkün hale geldi. 

Çift ekran, taşınabilir gövde! Asus ZenBook Duo tanıtıldı!Çift ekran, taşınabilir gövde! Asus ZenBook Duo tanıtıldı!

ASUS Kurumsal Başkan Yardımcısı ve Multimedya İş Birimi Genel Müdürü Kent Chien konu ile ilgili, "Intel’in yenilikçi tasarımında yer vereceği GPU çözümü içini bize başvurmasından gurur duyuyoruz. Bu kadar küçük boyutların içine sığdırdığımız performanstan da memnunuz" dedi. Intel NUC ekibinin, mini PC ekosistemine üst seviye yenilikçi grafik çözümleri sunmak için ASUS ile birlikte çalışmaktan heyecan duyduğunu dile getiren Intel NUC Genel Müdürü Joel Christensen, sözlerini şu şekilde tamamladı; "Küçük boyutlu çözümlerdeki yüksek performans, müşterilerimize büyük fırsatlar sunuyor."

Kompakt tasarım ile karşımıza çıkıyor

Intel ile yakın çalışan ASUS, Intel NUC 9 Extreme Kit ve Intel NUC 9 Pro Kit’e tam olarak uyan kompakt bir ekran kartı geliştirdi. Kartın ön koruması, soğutma bloğu ve ısı borusu dağılımı, sıcaklığı kontrol altında tutmak için kasanın ağ yapılı yan panelinden olabildiğince fazla faydalanacak şekilde olarak tasarlandı. Ayrıca daha da fazla soğutma avantajı için yüksek statik basınç oluşturan iki adet eksen teknolojili fana yer verildi. Üst seviye ROG ekran kartları için üretilen eksen teknolojili fanlar, daha uzun kanatlara yer verebilen küçük yuvaya ve havayı soğutma bloğunun içinden verimli bir şekilde geçiren bariyer halkasına sahip. Burada kullanılan verimli soğutma çözümü, GPU sıcaklığını büyük ekran kartlarından bile daha düşük seviyeye getirebiliyor. Günümüz koşullarında ürünler uzun süreli kullanımda aşırı ısınma sorunu yaşatıyor. Bu gibi durumlar ASUS'un yeni ürünü ile beraber daha donanımlı bir şekilde soğutulacak. 

 Auto-Extreme teknolojisi tercih edildi

Auto-Extreme teknolojisi, endüstride yeni standartlar belirleyen ve tüm lehim işlemlerinin tek seferde yapılmasını sağlayan bir otomatik üretim süreci. Bu süreç, bileşenler üzerindeki termal zorlanmayı azaltıyor ve güçlü temizlik kimyasallarının kullanılmasını önlüyor. Sonuçta doğaya daha az etki eden, üretimde güç tüketimini azaltan, daha güvenilir bir ürün ortaya çıkıyor.

ASUS Dual GeForce RTX 2070 MINI ekran kartı tüm dünyada 8 Ocak 2020 tarihinde piyasaya çıktı. Ürünün kısa zaman içerisinde büyük beğeni toplaması bekleniyor. ASUS Dual GeForce RTX 2060 MINI ve GTX 1660 SUPER modellerinin ise 2020’nin ilk çeyreği içinde piyasaya çıkması bekleniyor. Söz konusu ürün ile beraber çok daha donanımlı bir soğutma işlemi yapılacak. 

 


ASUS, CES 2020’de tasarladığı yeni ürünlerini tanıttıASUS, CES 2020’de tasarladığı yeni ürünlerini tanıttı
ASUS, CES 2020’de Mesh WiFi özelliğine sahip ZenWiFi çözümlerini tanıttıASUS, CES 2020’de Mesh WiFi özelliğine sahip ZenWiFi çözümlerini tanıttı
14 inçlik oyuncu bilgisayarı Asus ROG Zephyrus G14 özellikleri14 inçlik oyuncu bilgisayarı Asus ROG Zephyrus G14 özellikleri

PAYLAŞ