Asus, Display Stream Compression Destekli Monitörünü Tanıttı - Haberler - indir.com

Asus, Display Stream Compression Destekli Monitörünü Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-12 12:01:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Asus'un oyuncular için yeni 43 inçlik çıkardığı monitörü, sadece tek bir DisplayPort 1.4 bağlantısı kurarak ultra yüksek çözünürlükte, yüksek kaliteli görüntü veriyor.

Asus tarafından AMD'nin E3 2019 yılında gerçekleştirdiği Next Horizon Gaming etkinliğinde, 43 inç boyutuna sahip dünyanın Display Stream Compression teknolojisine sahip ilk oyuncu monitörü tanıtıldı. Display Stream Compression teknolojisi, ultra yüksek çözünürlüğe sahip videoları görsel kalite kaybı olmadan tek bir arabirimden aktarabilen bir sıkıştırma standardı sunuyor.  

Asus 30. Yılına Özel Telefon ve Bilgisayarını TanıttıAsus 30. Yılına Özel Telefon ve Bilgisayarını Tanıttı

Dünyada ilk, tek DisplayPort bağlantılı oyuncu monitörü!

Asus ROG'un yeni monitörü, DSC teknolojisi ile birlikte tek bir DisplayPort 1.4 aracılığıyla 4K 144Hz çözünürlüğe sahip görüntüleri, görsel kaliteyi olumsuz etkileyen Chroma subsampling olmadan, ayrıntılı ve pürüzsüz bir görüntü sunuyor. Daha önce bu kusursuz görüntüyü aktarmak için video sinyalini PC'den aktarmak için iki adet DisplayPort bağlantısına ihtiyaç duyuyordu. Bu da karmaşık driver sorunları ve oyunda HDR destekli ve değişken yenileme oranlı görüntünün aktarılmasını engelliyordu. Asus'un ilk, tek DisplayPort 1.4 bağlantısıyla hem HDR hem de değişken yenileme oranı desteğiyle bir çok sorunu ortadan kaldırıyor.

Asus'un yeni monitörü HDR desteği, kontrast aralığını geinşletiyor ve normal SDR'a göre daha fazla derinliğe sahip görüntü için daha derin siyah ve daha parlak beyaz renkleri sunuyor.

 


Asus Yeni Monitörü: ROG Swift'i Tanıttı!Asus Yeni Monitörü: ROG Swift'i Tanıttı!
ASUS Republic of Gamers, Aura Creator Yazılımını Duyurdu ASUS Republic of Gamers, Aura Creator Yazılımını Duyurdu 

PAYLAŞ