Asus Chromebook Flip C434, Sekizinci Nesil Intel İşlemci İle Birlikte Gelecek - Haberler - indir.com

Asus Chromebook Flip C434, Sekizinci Nesil Intel İşlemci İle Birlikte Gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-08 12:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Asus'un Chromebook modellerinden Flip C434, CES 2019 fuarında görücüye çıkan yeni bir Chromebook modeli oldu. 2017 yılının en iyi Chromebook seçeneklerinden birisi olan Flip C302 modelinin yerini alan C434 modeli, ana çekim noktası olarak 360 derecelik menteşe ile birlikte öne çıkmayı başarıyor. Ayrıca bu Asus Chromebook Flip C434, sekizinci nesil Intel işlemci ile birlikte gelecek.

Asus'un yeni Zephyrus S modelleri iddialı görünüyor

Asus ROG-STRIX-RTX2070; performansı ile şaşırtan ekran kartıAsus ROG-STRIX-RTX2070; performansı ile şaşırtan ekran kartı

Yeni tanıtılan Chromebook Sekizinci Nesil İşlemci İle Birlikte Gelecek

Donanım tarafında görünen önemli bir değişiklikte bulunuyor. Modelde 12.5 inçlik HD ekran bulunurken yerini artık 14 inçlik bir HD ekrana bırakıyor. Fakat ekran çerçevesi gözle görülür bir şekilde inceltildiği için cihazın boyutunda herhangi bir değişiklik yaşanmıyor. Dizüstsü bilgisayarda ise USB-A girişinin yanı sıra iki adet de USB-C girişi bulunuyor. Bu girişler ise 48 Wh kapasiteli pilin şarjı için de kullanılabilir bir durumda olacak.

Asus Chromebook Flip C434 modeli, önümüzdeki aylarda piyasaya sürülebilir. Modelin içerisinde yeni sekizinci nesil işlemcilerin bulunması ve donanımsal özellikleri ile birlikte gerçekten göz alıcı bir cihaz olacaktır. Ayrıca bu modellerin oldukça fazla kullanıldığını da belirtmekte fayda var.


Güçlü Oyuncu Cihazı Asus ROG Phone Sağlamlık Testine GirdiGüçlü Oyuncu Cihazı Asus ROG Phone Sağlamlık Testine Girdi
Asus'un Delikli Patenti Ortaya ÇıktıAsus'un Delikli Patenti Ortaya Çıktı
Asus 64 GB RAM'li Yeni Canavarını TanıttıAsus 64 GB RAM'li Yeni Canavarını Tanıttı

PAYLAŞ