Asus

Asus "Chromebook Flip C214" Eğitim hayatına özel bilgisayar modelini duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 11:45:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

ASUS, kurumsal ihtiyaçları karşılamak adına geliştirdiği BUSİNESS serisine, eğitim dünyasında da ihtiyaç duyurulan ayrıntıları bir arada kullanarak Chromebook Flip C214 modelini geliştirdi. 

Katlanabilir ve dokunmatik ekran özelliğine sahip olan Chromebook Flip C214, çok yönlü kullanım sağlıyor. Bunun yanı sıra, yerleşik kalem, çift kamera gibi gelişmiş özellikleri ile öğrencilerin ve öğretmenlerinde ihtiyacına karşılık veriyor. Sağlam oluşu sıvıya karşı dayanıklılık, güçlü pil ömrü ve çok yönlü bağlantı sistemine sahip olan bu cihaz aynı zamanda her yaştan öğrenci tarafından da konforla kullanılabilir. 

Opera Chromebook için optimize edildiOpera Chromebook için optimize edildi

Chromebook Flip C214 özellikleri

Asus, iş hayatına yönelik olarak ürettiği BUSİNESS serisi ile, şirketlerin dizüstü, masaüstü ve all-in-one(hepsi bir arada) bilgisayar ihtiyacını karşılamak adına uzun bir çalışmalarına devam ediyordu. Geniş ürün çeşitliliği Türkiye kurumsal pazarında da büyümeye devam eden Asus, BUSINESS modellerinde sağlamlık, dayanıklılık, uzun pil ömrü, profesyonel güvenlik özellikleri gibi gelişmiş düzeyde özelliklerin her birini bir arada sunuyor. Düşme, titreşim, basınç, şok, nem, yüksek ve düşük sıcaklık gibi geçmesi zor dayanıklılık testlerinden başarıyla geçen BUSINESS serisi arasında yer alan modeli askeri sınıf kalite standartları üzerine kuruludur. 

Sağlamlık

Tüm kenarları kauçuk tampon ile korunan Chromebook Flip C214, herhangi bir darbe, çarpma ya da düşmeler karşısında zarar görmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Sağlamlığı klavyesi ile de kanıtlayan bu cihaz, 66cc’ye kadar sıvı dökülmesine karşı da oldukça dayanıklıdır. 1.20 m mesafeden düşme testinde başarı elde eden Chromebook Flip C214, sağlam bir özellik sunan kauçuk emniyet tutacağı ile taşımayı da kolaylaştırıyor. Bu sayede düşme riski de minimuma düşürülmüştür. Kapağı, 3D dokulu sert bir mikro çukurlu yüzeyle kaplı olan bu ürün, çizik ya da parmak izi oluşumuna karşı da oldukça güçlüdür. 

Eğitim sürecinde kullanışlı olmasının yanı sıra konfor da sunan Chromebook Flip C214,  360° dönebilen ve katlanabilen dokunmatik ekranı ve dahili ekran kalemi ile beraber özellikle de öğretmenler ve öğrenciler için eğlenceli bir kullanım sağlar. Çok yönlü kullanımı, öğrencilerin diledikleri zaman not alma, okuma, çizim yapma ve hayal gücünü geliştirme gibi zorlukları aşmak için fırsat sunuyor. 

Kullanıcılar için çeşitli uygulama bulunuyor

Flip C214, kullandığı Chromebook’un işletim sistemi Chrome OS sayesinde kullanıma hazır halde geliyor. Kişisel Google, hesabı ile oturum açarak pek çok uygulama, akıllı verimlilik araçları ve dosyalara erişim imkanı sağlanıyor. Bu sayede öğrenmek, çalışmak, paylaşım yapmak veya oyun oynamak daha kolay bir hal alıyor. Pek çok cihazda aynı anda yönetme imkanı sunan Chrome eğitim lisansı ile beraber istenilen uygulamalar merkezi bir konsol üzerinden yüklenebilir, engellenebilir ya da farklı deneme testleri yapılabilir. Tek bir şarj ile 12 saat boyunca kullanılabilen Asus Chromebook Flip C214’de, çift bantlı Wi-Fi 5 ve Bluetooth 5.0’a ek olarak iki adet çok yönlü olan USB Type-C bağlantı noktası, USB 3.1 Tip-A bağlantı noktası ve microSD kart okuyucu yer alıyor. Cihaz, klavye, pil, termal modül, anakart gibi önemli öğelerin basit araçlar kullanılarak dakikalar içerisinde değiştirilmesi sağlanıyor. 

 


Chromebook'ta Farklı Tarayıcılar Nasıl Yüklenir?Chromebook'ta Farklı Tarayıcılar Nasıl Yüklenir?
Chromebook'ta Roblox Nasıl Oynanır?Chromebook'ta Roblox Nasıl Oynanır?
Chromebook'ta Windows 10 nasıl çalıştırılır?Chromebook'ta Windows 10 nasıl çalıştırılır?

PAYLAŞ