ASUS, AMD B550 seri anakart modellerini tanıttı - Haberler - indir.com

ASUS, AMD B550 seri anakart modellerini tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-22 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji ve donanım üreticisi ASUS, AMD B550 serisi yeni anakart modellerini duyurdu. B550 yonga setini temel alan yeni ROG Strix, TUF Gaming ve Prime anakartlar, PC’le 4.0 teknolojisini herkesin kullanıma sunmuş oluyor.

  • Sağlam güç dağıtımı: Sağlamlaştırılan VRM’ler güvenilir ve hızlı güç sağlıyor. Çoğu modelde sağlam pimli ProCool bağlantılarına sahip yedek güç girişleri yer alıyor.
  • Kapsamlı bağlantı seçenekleri: Anakartlarda 2.5 Gbps Ethernet, Intel WiFi 6, USB 3.2 Gen 2 Type-C ve PCIe 4.0 M.2 seçeneklerinin tümü yer alıyor.
  • Gelişmiş deneyim: Oyunlarda net iletişim için yeni yapay zeka destekli gürültü engelleme önleme özelliğine sahip mikrofon teknolojisi ve kolay güncelleme için BIOS Flashback özelliği.

ASUS, PCI Express 4.0 teknolojisini orta seviye sistemlere getiren söz konusu yeni AMD B550 yongan seti ile donatılan yeni anakartlar duyuruldu. AMD B550 anakartlar, 3.nesil AMD Ryzen masaüstü işlemciler ile genel amaçlı 20 adet PCle 4.0 veri yolu kullanmaya olanak tanıyor. Tüm yeni ASUS B550 anakartlarda ana PCle yuvası 16 veri yolu ile PCle 4.0 bağlantısı sunmayı başarıyor. Direkt bir şekilde ise 3.nesil AMD Ryzen işlemciler üzerinden dört adet USB 3.2 Gen 2 girişiyle 10 Gbps hız almak mümkün oluyor.

AMD Fine Wine teknolojisi eski Radeon kartlarda güç sağladı!AMD Fine Wine teknolojisi eski Radeon kartlarda güç sağladı!

ASUS AMD B550 serisi anakartlar duyuruldu

Asus bu yeni B550 serisi anakart modellerini Wi-Fi 6, 2.5 Gbps Ethernet, sağlam güç dağılımı, yüksek DRAM hızı, BIOS flashback ve yapay zeka destekli gürültü engelleyici mikrofon gibi özellikler sunuyor. Bu yeni yapay zeka destekli gürültü engellem teknolojisi ile arka plandaki sesleri ortadan kaldırmak için gelişmiş filtrelerden yararlanıyor. B550 yongasındaki yerleşik veri yolları için PCle 3.0 güncellemesi sunuluyor. Bu yenilikler ile B550, orta seviye sistem toplamak isteyenler için tam uygun bir anakart oluyor.

ASUS mühendisleri ve tasarımcıları tarafından üç ürün ailesi için toplam 11 adet B550 anakart geliştirdi. Üst seviye ROG Strix modelleri verimli ve serin çalışan VRAM’ler, gelişmiş ses teknolojisi ve Intel kontrolcüleriyle 2.5 Gbps Ethernet ve WiFi 6 bağlantı seçenekleri gibi özellikler sunuyor. TUF Gaming modelleri ise üst düzey özellikleri ile sağlam ve uygun maliyetli bir paket olarak sunuyor. Şirket bu yeni tanıtılan anakart modeli için;

“Oyunlardan içerik üretimine kadar birçok farklı alanda iyi performans gösteren esnek sistemlere yönelik talebin, daha önce hiç olmadığı kadar yüksek hale geldiğini belirten AMD Kurumsal Başkan Yardımcısı ve Bileşen İş Birimi Genel Müdürü Chris Kilburn, “AMD olarak, yeni AMD B550 yonga setiyle 3. Nesil AMD Ryzen masaüstü işlemcilerinin gücünü ve son teknoloji PCIe 4.0 desteğini orta seviye kullanıcılara sunmaktan heyecan duyuyoruz. ROG Strix’ten ASUS Prime’a kadar uzanan tüm yeni B550 platformlarının daha önce orta seviyede görülmemiş esnekliği ve gücü sunacağından eminiz.” dedi.



PAYLAŞ