Asus 64 GB RAM'li Yeni Canavarını Tanıttı - Haberler - indir.com

Asus 64 GB RAM'li Yeni Canavarını Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 14:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

CES 2019 fuarından ilk hamleleri görmeye başlarken bu kapsamda şov yapmaya hazırlanan Asus dikkat çeken özellikleri ile yeni StudioBook S modelini tanıttı. Sunduğu donanımsal özellikler ile Asus’un bu modelinin Apple’ın direkt olarak MacBook Pro modeline rakip olduğunu ifade edebiliriz. Hafıza tarafında oldukça yüksek rakamlardan giriş yapan marka bu kapsamda bu yeni bilgisayar modelinde 64 GB’a kadar bir RAM ve 4 TB SDD depolama seçeneği kullanmış durumda. İş bilgisayarları tarafında Apple’ın uzun bir zamandır MacBook serisi modelleri biliniyor. MacBook modellerine karşılık ise donanım ve işletim sistemi ile güçlü olan birçok model pazarda yer alıyor. Bu kapsamda Microsoft cephesinin Surface serisi ile rakip olmaya çalışması görülürken, hala öncülük olarak başka isimleri görüyoruz.

Asus StudioBook S Detayları

Asus yeni Max M serisini duyurduAsus yeni Max M serisini duyurdu

Asus’un CES 2019 etkinliği ile beraber tanıtmış olduğu bu model sahip olduğu yüksek performans ile daha çok grafik ve video işleme noktalarında ön plana çıkan bir model olacak. 17 inçlik bir yapı ile karşımıza gelen modelin büyük bir gövdeye sahip olduğunu görüyoruz. StudioBook’un 16:10 en boy oranı bulunurken cihaz, 15 inçlik model olan StudioBook S modellerinin çantasında rahat bir şekilde taşınabiliyor. Bu kapsamda modelin taşınabilir olup küçük bir canavar gücünde olduğunu ifade edebiliriz. StudioBook S modeline baktığımızda Intel Xeon E-2176 işlemci modeli ile beraber Nvidia Quadro P3200 GPU modelini görüyoruz. 64 GB’a kadar RAM belleği sunan cihazın ayrıca 4 TB’a kadar SSD depolama seçeneği bulunuyor.

Asus Zenfone Max M2 ve Max Pro M2 Ortaya Çıktı

Modelin ekranı 15 inçlik olarak gözüküyor fakat MacBook Pro’nun 15 inç modelinden cihazın 1.25 inç daha büyük olduğunu söyleyebiliriz. Kablosuz bağlantı teknolojilerine gelecek olursak bu yeni model Wifi 6 teknolojisiyle karşımıza geliyor. Bu kapsamda Wifi bağlantısı ile model MacBook cihazlara göre çok daha hızlı bir internet deneyimi sunmuş olacak. Diğer yandan bu modelde artık bir Ethernet girişi bulunmayacak ve bunun için kutu içerisinde bir USB dönüştürücüyü kullanıcılarına sunacak. Cihaz tam güçte 35 db bir ses ile çalışacağı belirtilirken modelin numpad kısımlarının dokunmatik olarak sunulduğunu belirtelim. Cihazın ikinci çeyrek ile beraber satışa çıkması beklenirken ülkemizde ise 2 binden yukarıda bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.


Asus ROG-STRIX-RTX2070; performansı ile şaşırtan ekran kartıAsus ROG-STRIX-RTX2070; performansı ile şaşırtan ekran kartı
Güçlü Oyuncu Cihazı Asus ROG Phone Sağlamlık Testine GirdiGüçlü Oyuncu Cihazı Asus ROG Phone Sağlamlık Testine Girdi

PAYLAŞ