ASUS, 21 Red Dot ürün tasarım ödülü kazandı! - Haberler - indir.com

ASUS, 21 Red Dot ürün tasarım ödülü kazandı!

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-18 11:46:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

ASUS, 2019 yılında kazandığı rekor ödüller listesine Red Dot tarafından kazandığı tasarım ve inovasyon ödülü ile iddiasını gözler önüne serdi.

Asus 16 Nisan'da kazandığı 21 farklı Red Dot tasarım ödülü kazandığını duyurdu. Asus bu kazandığı ödüller ile birlikte 2019 yılında Red Dot ödülü miktarında kendi rekorunu tekrar kırdı. Ürünlerin tasarımları ile birlikte mükemmel müşteri deneyimi ve inovasyon dostu olduğunu kullanıcılara kanıtlıyor.

Asus yeni oyuncu klavyesini tanıttı: ROG Strix ScopeAsus yeni oyuncu klavyesini tanıttı: ROG Strix Scope

İnanılmazın Peşinden Koşan Marka: Asus

İnovasyonik tasarımı ve özellikleriyle öne çıkan Asus aldığı ödüller hakkında “ASUS’un bu yıl da bu prestijli ödüllere layık görülmesinden dolayı çok mutluyum.” diyen ASUS Baş Tasarımcısı Mitch Yang, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her yıl daha fazla sayıda Red Dot ödülüyle rekorlar kırmayı sürdüren ASUS ekibi, İnanılmazın Peşindekoşan inovasyon ruhumuzu ve müşterilerimize en iyi ürün ve deneyimleri sunma arzumuzu açıkça gözler önüne seriyor.” şeklinde açıklama yaptı.

Tasarım Portalı Red Dot'un CEO'su Prof. Dr. Peter Zec, “Ödül kazananları başarılarından ötürü tebrik ederim. Jürinin sıkı kriterlerini karşılayabilen bu ürünler ödül kazanmayı hak eden kalitede tasarımlara sahip olduklarını kanıtladı. Ödüllü ürünler tasarım sektöründeki temel eğilimleri belirlemelerinin yanı sıra gelecekte nelerle karşılaşacağımız konusunda da fikir veriyorlar.” şeklinde konuştu.

Yapılan tasarım yarışması dünyanın en büyük tasarım yarışmalarından birisi seçildi. 2019 yılında toplamda 55 farklı ülke ve 5.500 üretici bu yarışmaya katılım sağladı. Farklı kurallar koyan uzmanlardan oluşan ve uluslararası jüri 60 yıldan uzun süredir en iyi tasarımları arıyor. Yarışmaya katılan yarışmacılar işlevsellik, kalite, dayanıklık ve ergonomi konusunda en iyisi seçiliyor.

2019 Red Dot Tasarım Ödülü Kazananları

Akıllı Telefonlar

Monitörler

ROG Ekran Kartları

ROG Phone ve çevre birimleri

ASUS ProArt PA34V

ROG Thor 1200P

Dizüstü Bilgisayarlar

Mini PC’ler

ROG Matrix GeForce RTX 2080 Ti

ASUS ZenBook S

ProArt PA90

Çevre Birimleri ve Aksesuarlar

ASUSPRO P3540

Anakartlar

 

ROG Balteus Qi

Oyuncu Dizüstü Bilgisayarları

PRIME X299-Deluxe II

ASUS Gimbal G3M

ROG Mothership GZ700

TUF Z390-Plus Gaming

Bilgisayar Kasası

ROG Zephyrus GX701

ROG Maximus XI Formula

ROG Strix Helios

ROG Zephyrus S GX531

ROG Maximus XI Gene

TUF Gaming GT501

ROG Zephyrus (Yeni Nesil)

CPU Soğutucuları

 

TUF Gaming FX505 / FX705

ROG Ryujin 360

 




Asus yeni nesil sunucularını tanıttıAsus yeni nesil sunucularını tanıttı
ASUS, NAB 2019'da profesyonellere yönelik ürünlerini tanıttıASUS, NAB 2019'da profesyonellere yönelik ürünlerini tanıttı

PAYLAŞ