Assassin's Creed'den Viking Temalı Yeni Oyun - Haberler - indir.com

Assassin's Creed'den Viking Temalı Yeni Oyun

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-09 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Viking teması üzerine kurulan Assassin’s Creed Viking bir kez daha iddialı geliyor. Oyun piyasasının son derece zengin geçtiği şu günlerde yepyeni bir aksiyon ile karşı karşıya geliyoruz. Oyun sektörüne ve oyunculara kaliteli düzeyde oyunlar kazandırmayı ve her geliştirdiği oyun ile adından söz ettirmeyi başaran Ubisoft stüdyosu tarafından yeni Assassin’s Creed oyunu, 2020 yılında oyuncular ile buluşmayı hedefliyor. Bu seferki Assassin’s Creed dünyasında tarihe yani Viking dönemine gidiyor ve burada çılgınlar gibi bir aksiyonun peşinden giderek rakiplerin karşısında hayatta kalmaya çalıyoruz. Her geliştirdiği oyun ile adından söz ettirmeyi başaran Ubisoft, gelecek yıl hayatımıza girecek olan Assassin’s Creed oyunu ile de büyük ilgi toplayacak gibi gözüküyor. 

Oyun Viking döneminin vahşi doğasını, vahşi Viking karakterini ve buna benzer Viking doğasını yansıtan ögeler ile dolu bir dünya içerisinde yer almanızı sağlayacak. Assassin’s Creed Viking temasına dair ipuçları ise The Division 2 oyununda yer alan poster sayesinde ortaya çıktı. Gelişmiş düzeyde oyun özellikleri, heyecan verici doğası ve zengin içerikleri ile oyuncuların kusursuz anlar yaşamasını sağlayacak olan Assassin’s Creed Viking oyununda çeşitli kuralları öğrenecek ve sonunda hayatta kalarak kazanan kişi olmaya yönelik hareket edeceksiniz. Gelecek yıl hayatımıza girecek olan Assassin’s Creed oyunu gelişmiş Viking teması üzerine kurulmuş olup sizi geçmişe yani Viking tarihine götürecek. The Division 2'de yer alan posterin detaylarına baktığımız taktirde Viking savaşçısının elinde Apple of Eden ögesinin tutarken posterde yer alıyor, bunun yanı sıra aynı zaman da posterin üzerinde yer alan Valhalla kelimesinin yer alıyor olması da dikkatleri üzerine çekiyor. 

Assassin’s Creed 3'ün çıkış tarihi belli oldu

Assassin’s Creed, Kutsal Roma İmparatorluğu’nun sınırlarını genişletmek amacıyla stratejik taktikler doğrultusunda ilerleyerek rakiplerinizi ortadan kaldırmaya yönelik hareket edeceksiniz. Frank ve Lombard Kralı Şarlman dönemine ait bir haçlı askerinin Cennet Elması adı verilen ögeyi tuttuğunu ve Valhalla yazısının yer aldığı poster sayesinde Assassin’s Creed oyununun Viking teması üzerine kurulacağı yönünde düşünceler de pekişmiş oldu. Bunların ardından yakın kaynaklar üzerinden elde edilen bilgiler ile de oyunun Viking teması üzerine kurulacağı çok daha kesinleşti. Oyun şimdiden dikkatleri üzerine toplamış olup oyuncuları heyecanlandıracak nitelikte ögeler doğrultusunda tasarlanmıştır. 

Assassin’s Creed oyununun Viking teması üzerine kurulacağını düşünürsek oyunun 8. yüzyıl sonlarında geçeceğini söyleyebiliriz. Dönemin gerekliliklerini son derece kaliteli bir şekilde sunacak olan bu heyecan verici oyuna ancak gelecek yıl içerisinde kavuşacağız gibi gözüküyoruz. Assassin’s Creed oyununun Viking teması üzerine kurulmuş olması yine Viking teması üzerine kurulan God of War oyunun başarısının da etkili rol oynadığı düşünülüyor. Oyunun ilk kez Haziran ayında gerçekleştirilecek olan E3 etkinliğinde Watch Dogs 3 ile birlikte tanıtılacağı düşünüyor. Viking dünyasını özgün çizgiler doğrultusunda sunan ve oyuncuların mücadele dolu bir deneyim içerisinde yer almasını sağlayacak olan Viking temalı Assassin’s Creed oyununda yaşayacağınız aksiyona odaklanın. Viking teması ile tarihin tozlu raflarında yaşayacağınız aksiyon ile heyecan verici anlar yaşayın. 





PAYLAŞ