Assassin's Creed: Victory Görselleri Sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Assassin's Creed: Victory Görselleri Sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

2015 yılında çıkış yapacak Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Assassin's Creed: Victory'nin görüntüleri Kotaku tarafından sızdırıldı. Oyunun Londra'da, Viktorya döneminde geçeceği söyleniyor.

Viktorya dönemi Londra'sının mimarisini aynen oyunculara aktaracak olan Victory'de, o dönemlerde ünlenen seri katil Karındeşen Jack'in de (Jack the Ripper) oyunda yer alacağı belirtiliyor. Oyun, Ubisoft Kanada'nın yan departmanı Quebec Stüdyosu tarafından PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor.

Kotaku tarafından yapılan açıklamada; ekibin oyun içi videoyu izleme imkanı buldukları ve grafik yönünden bugüne kadar çıkmış en iyi Assassin's Creed oyunu olduğu belirtildi. Ayrıca oyunun son derece akıcı olduğunu da söyleyen ekip, şehir detaylarının ise en üst düzeyde olduğuna dikkati çekiyor.

Son derece hareketli aksiyon sahnelerinin yer aldığı Assassin's Creed: Victory'de ekibin belirttiğine göre; haraket halindeki araçların üzerinde yapılan dövüş sahnelerinin de etkileyici olduğu iddia ediliyor.

Görüntülerin sızdırılmasından sonra Ubisoft, Kotaku ve PCGamer'a birer açıklama gönderdi. Ubisoft tarafından yapılan resmi açıklamada; firma içerisinden sızan görüntülerden dolayı üzüntü duyduklarını, yapım aşamasında olan ve resmi olarak duyurulmamış olan bir oyunun gösterilmesinin firma içinde hayal kırıklığına yol açtığı belirtildi.

Assassin's Creed: Victory görsellerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

ACVictory





PAYLAŞ