Assassin's Creed Valhalla, Xbox Series X'te 30FPS oynanabilecek - Haberler - indir.com

Assassin's Creed Valhalla, Xbox Series X'te 30FPS oynanabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-13 12:16:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Assassin's Creed Valhalla'yı Xbox Series X'te 4K 60FPS oynayamayacağız gibi görünüyor. Ubisoft'tan hayal kırıklığı yaratan bir açıklama geldi.

Viking temalı Assassin's Creed Valhalla oyunu, Xbox Series X'te beklenen performansı veremeyecekmiş gibi görünüyor. Eurogamer Portekiz'e konuşan Ubisoft'un yetkili isimleri, Series X'te Valhalla'nın en az 30 FPS değerinde çalışacağını ifade ediyor.

Ubisoft, yeni oyunların tanıtılacağı Ubisoft, yeni oyunların tanıtılacağı "Ubisoft Forward"ı duyurdu

Eurogamer Portekiz'de yer alan ifadeler şöyle:

Assassin's Creed Valhalla'nın en az 30 FPS'de çalışacağını söyleyebiliriz. Valhalla ayrıca konsolun hızlı yükleme sürelerinden de faydalanacak ve böylece oyuncuların bu tarih ve macera dolu dünyayı hiçbir gecikme olmadan deneyimleyebilmelerini sağlayacak. Son olarak Assassin's Creed Valhalla'nın Xbox Series X'in donanımıyla birlikte daha iyi grafiklere sahip olacağını da söyleyebiliriz. Muhteşem 4K çözünürlükte yarattığımız bu güzel dünyayı deneyimleyebilmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ubisoft tarafından yapılan bu açıklamanın hayal kırıklığı yarattığı kesin. Oyuncuların yeni nesil konsollardan 60 FPS'nin standart bir hale gelmesi yönünde yoğun beklentileri var. Microsoft da Xbox Series X'in tanıtımlarında bu yönde ifadeler kullanıyor ve hatta 120FPS gibi ekstralardan da söz ediyordu. Ubisoft'un daha şimdiden kapıyı 30FPS'den açması ise biraz enteresan olmuş.

Ubisoft'un "en az 30 FPS" ifadesi tabi biraz açık kapı da bırakmıyor değil. Daha düşük bir çözünürlükte yüksek kare hızı sunan ikinci bir oyun modunun da yer alacağı tahmin edilebilir. Fakat 4K 60 FPS bekleyenler için şu an için iyi haberler söz konusu değil. 

Diğer taraftan Xbox Series X için duyurulan bir başka oyun DiRT 5'in ise 120FPS'ye kadar destek sunacağı açıklanmıştı. Series X sahipleri DiRT 5'i 4K 60FPS'de veya 1080p 120FPS'de oynayabilecek


Microsoft, Xbox Series X'i PS5'ten daha ucuza satmak istiyorMicrosoft, Xbox Series X'i PS5'ten daha ucuza satmak istiyor

PAYLAŞ