Assassin's Creed: Unity Ücretsiz Olduğu Hafta 3 Milyondan Fazla İndirildi - Haberler - indir.com

Assassin's Creed: Unity Ücretsiz Olduğu Hafta 3 Milyondan Fazla İndirildi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-26 17:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz günlerde Paris'in simgelerinden biri olan Notre Dame Katedralinin yanması ile, Ubisoft harekete geçerek hem bağış toplama işlemleri taptı hem de Assassin's Creed Unity oyununun son sürümünü ücretsiz bir şekilde oyunculara sundu. Biliyoruz ki Notre Dame Katedrali, oyunun en önemli görsellerinden biriydi. Ubisof, bu ögeleri dikkate alarak oyunu belirli süreliğine ücretsiz olarak sundu ve görünen o ki şirket bu hareket ile oyuncuların dikkatini bakmış gibi görünüyor. Oyunun ücretsiz bir şekilde sunulmuş olması, sadece geçen hafta içerisinde 3 milyon kez indirilmesine neden oldu. Gerek görsel yapısı gerek zengin oyun içerikleri sayesinde oyuncuların tarihi bir deneyim yaşaması adına oldukça doğru bir seçenek olarak karşımıza çıkan Assassin's Creed Unity oyunu Paris'in içerisinde geçen bir macerayı konu alıyor. Oyun 25 Nisana kadar ücretsiz olarak sunulmuştu, fakat kısa süre içerisinde ciddi indirilme sayısına ulaştı. 

Assassin's Creed'den Viking Temalı Yeni OyunAssassin's Creed'den Viking Temalı Yeni Oyun

Oyun piyasasının başarılı isimlerinden Ubisoft şirketi, Paris'te yer alan Notre Dame Katedralinde yaşanan korkunç yangın olayından sonra vakit kaybetmeden harekete geçerek Notre Dame Katedralinin üzerine kurulan Assassin's Creed Unity oyununun PC sürümünü bir süreliğine ücretsiz olarak oyunculara sundu ve katedralin restorasyon işlemleri için de 500 bin dolar tutarında bağışta bulunacağının bilgisini verdi. Hollywood Reporter aracılığı ile aktarılan bilgilere baktığımız taktirde oyuncu kitle Ubisoft'un yaptığı jeste karşılık vererek bir hafta içerisinde 3 milyon kez indirildi. Assassin's Creed Unity oyununun tamamen ücretsiz olması ile beraber oyuncular bu fırsatı kaçırmadan anında oyuna oyuna sahip oldu. Assassin's Creed Unity oyununun 5 yıllık bir geçmişi vardır, bu süreye baktığımız taktirde şu an için indirilme sayısının hiç de fena olmadığını görüyoruz. 

Assassin's Creed Unity Oyunu Hakkında

Assassin's Creed Unity, oyununda Arno adlı bir karakteri yönlendirerek onun hayatı boyunca yanında olarak stratejik yönlendirme işlemlerini üstleneceksiniz. Oyun Paris'in tarihi dokularını başarı ile yansıtmış olup kıyasıya bir mücadelenin peşinden gideceğiniz özel aksiyon sahneleri sunmaktadır. Oyunda 1789-1799 tarihleri arasında geçen bir oyun dünyası içerisinde yer alacak ve bir intikam peşinden giderek gerekli başarıları elde etmeye yönelik hareket edeceksiniz. Assassin's Creed Unity oyununda ana karakterimiz Arno'nun ailesi tapınakçılar tarafından katlediliyor, bunun üzerine Arno'yu farklı bir tapınakçı yanına alarak onu eğitiyor. İlk etapta bir intikam uğruna zengin kitleler ile mücadele eden Arno, zamanla daha da gelişim göstererek halkın kahramanı olmaya odaklanıyor. 

Dönemin gereklilikleri içerisinde asiller, fakirlere her zaman zulüm ediyor ve onların özgürlüğünü istedikleri gibi elinden alıyorlar. Bu duruma baş kaldıran Arno ve ekibi gün geçtikçe daha zorlu mücadelelere girerek tehlikeli görevler içerisinde yer alacaklar. Son derece tehlikeli ve aksiyon dolu bir mücadelenin peşinden giderek tarihi bir maceranın içerisinde yer alacaksınız. Kazanmanız gereken ödülleri kazanacak ve asillere karşı başlattığınız bu savaşta kahramanlık görevlerinizi başarı ile sonuçlandıracaksınız. Assassin's Creed Unity oyununun büyüsüne kapılın ve tarihin tozlu sayfalarında aksiyonun her halini yaşayın. 


İlgili uygulamalar
Assassin's Creed Unity oynamayan varsa, Ubisoft oyunu bedava dağıtıyorAssassin's Creed Unity oynamayan varsa, Ubisoft oyunu bedava dağıtıyor
Yangına Kurban Giden Notre Dame Katedrali'nin Restorasyonu İçin Assassin's Creed: Unity Referans AlınacakYangına Kurban Giden Notre Dame Katedrali'nin Restorasyonu İçin Assassin's Creed: Unity Referans Alınacak

PAYLAŞ