Assassin's Creed Unity oynamayan varsa, Ubisoft oyunu bedava dağıtıyor - Haberler - indir.com

Assassin's Creed Unity oynamayan varsa, Ubisoft oyunu bedava dağıtıyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-17 19:21:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler video oyun geliştirici firması olan Ubisoft, Paris'te bulunan Notre Dame Katedrali'nde yaşanan korkunç yangın sonrasında hem 500.000 Euro bağış yapacağını hem de Assassin’s Creed Unity oyununu ücretsiz olarak dağıtacağının bilgisini verdi. Bilindiği üzere Assassin’s Creed Unity oyunu Paris ülkesinde geçiyor ve Notre Dame Katedrali'nin detaylı bir dijital versiyonunu anlatıyor. Söz konusu oyun Paris'in, 1789'lu yıllarını konu alıyor. O yıllarda Paris içerisinde yaşanan olaylar doğrultusunda oluşturulan hikayede baş mekan, korkunç bir yangın ile karşı karşıya kalan Notre Dame Katedrali'nin dijital versiyonu olarak belirlenmiştir. 

Yangına Kurban Giden Notre Dame Katedrali'nin Restorasyonu İçin Assassin's Creed: Unity Referans AlınacakYangına Kurban Giden Notre Dame Katedrali'nin Restorasyonu İçin Assassin's Creed: Unity Referans Alınacak

Ücretsiz Assassin’s Creed Unity nasıl alınır?

Paris'in tarihini dokusunu bozmadan anlatmayı başaran Assassin’s Creed Unity oyunu, 25 Nisan tarihine kadar uPlay kütüphanesine eklendiği andan itibaren oyun süresiz bir şekilde sizi oluyor ve dilediğiniz zaman oyunda vakit geçirebiliyorsunuz. Oyuna sahip olmak için ister uPlay platformuna isterseniz de Assassin’s Creed'in resmi wep sitesine başvurabilirsiniz. Söz konusu ücretsiz kampanya sadece PC'ler için geçerli olacak. 

Assassin’s Creed Serisi

Assassin’s Creed serisinden haberdar olmayan elbette ki yoktur diye düşünüyoruz. Serinin ilk oyunundan bu yana oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Assassin’s Creed, serinin son oyunu olan Assassin’s Creed Unity ile beklentileri karşılayacak düzeyde özelliklere sahiptir. Ubisoft stüdyosunun, oyun piyasasına kazandırdığı en kaliteli oyunlar arasında yer alan Assassin’s Creed serisi Paris'in tarihi dokusu üzerine kurulmuştur. Oyunda sık sık karşımıza çıkan Notre Dame Katedrali, gelmiş geçmiş en önemli mimari yapılar arasındadır. 

 Oyuna başladığınız anda Paris'in 1789'lu yıllarında büyülü bir yolculuğa çıkıyor ve seçtiğiniz karakteri yönlendirerek verilen görevler doğrultusunda hareket ediyorsunuz. Bilindiği üzere o tarihlerde yaşanan Fransız Devrimi üzerine tasarlanan Assassin’s Creed Unity oyununda ana karakteri yönlendirerek devrimin en gerçekçi halini yaşayacaksınız. Oyunun ana karakteri Arno Victor Dorian, üstün yeteneklere sahip olan özel bir suikastçı olarak karşımıza çıkıyor. Arno'nun hikayesine değinmek gerekirse, Arno'nun suikastçı olan babası Arno 8 yaşındayken öldürülür ve bunun üzerine Arno, tapınakçıların ustası olarak bilinen François De La Serre tarafından evlat edinilir. Bu aşamada Arno'yu küçük yaştan itibaren kontrol altına alıyor ve genç, yetenekli bir suikastçı olana kadar eğitiyoruz. Eğitim devam ederken Arno'yu evlat edinen tapınakçı farklı bir tapınakçı tarafından öldürülüyor ve suçu da Arno'nun üzerine atıyor. Arno bu olayların ardından 21 yaşındayken Assassin yani büyük suikastçı tarikatına katılıyor. 

Oyunun baş kahramanı Arno'nun hikayesi ise tam olarak bu aşamada başlıyor. Kriminal olayların süregeldiği bir dünya içerisinde hem hayatta kalmaya çalışacak hem de düşmanlarınıza karşı hayatta kalmaya yönelik hareket edeceksiniz. Hem görsel açıdan hem de karakter açısından son derce zengin içerikler sunmayı başaran Assassin’s Creed Unity oyununda Paris'in tarihi dokuları arasında eşsiz bir hikayenin içerisinde yer alacaksınız. Baş kahramanı yönlendirerek onun babasının ve evlat edinen tapınakçının intikamını almak adına yola nçıktığı aksiyon ve macera da kahramanınızı doğru strateji ile yönlendirmeye çalışacaksınız. 

 



PAYLAŞ