Assassin's Creed Ragnarok'dan İlk Görüntüler Sızdı - Haberler - indir.com

Assassin's Creed Ragnarok'dan İlk Görüntüler Sızdı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-07 10:02:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Assassin's Creed, gerek görsel efektler gerek tarihi yapısı sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran heyecan verici bir oyundur. Son zamanların en popüler oyunlarından biri olarak büyük kitleleri etkisi altına almayı başaran Assassin's Creed, her geçen gün farklı bir seçenek ile gelişerek oyunculara daha da eşsiz bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor. Gelecek zaman içerisinde tanıtılması beklenen Assassin's Creed'in bir sonraki oyunu hakkında bir takım söylentiler ve hatta ekran görüntüleri sızdırıldı. Yepyeni özellikler ile yakın zamanda gelmesi beklenen Assassin's Creed oyununun yeni adı Assassin's Creed Ragnarok. Oyun ile yeni bir maceranın peşinden gidecek ve yine kazanmaya yönelik stratejiler kullanarak aksiyonun heyecanını her anda yaşayacaksınız. 4Chan platformu üzerinden yakın zamanda sunulması beklenen bir sonraki Assassin's Creed oyununa dair bir takım iddialar ve ekran görüntüleri ortaya çıktı. 

ASSASSINS CREED ROGUE sistem gereksinimleriASSASSINS CREED ROGUE sistem gereksinimleri

Assassin's Creed Ragnarok geliyor

Elde edilen söylenti bilgilere göre Assassin's Creed Kingdom kod adı ile tasarlanan ve asıl adı Assassin's Creed Ragnarok olan bu heyecan verici oyun hem şimdiki nesil hem de yeni nesil için 2020 yılı itibariyle oyunculara sunulacak. Gelecek yıl oyuncuların zevklerine hitap etmek amacıyla sunulmaya hazırlanan Assassin's Creed oyununda özgün stratejiniz ile hareket ederek rakiplerinizi ortadan kaldırmaya yönelik hareket edeceksiniz. Gelecek yıl tanıtılması beklenen Assassin's Creed Ragnarok oyunu, Ubisoft Montreal tarafından geliştirilecek. Oyunun kreatif direktörü olarak ise Ashraf Ismail ve bunun yanı sıra aynı zamanda hikaye anlatımı direktörü olarak da Darby McDevvit görev alacak. Şu an için sızıntı bilgiler doğrultusunda değerlendirme yapıyor olsak da oyunun Assassin's Creed'in devam niteliğini taşıyor olması bile oldukça başarılı bir yapıya sahip olacağının kanıtıdır. 

Assassin's Creed Ragnarok oyunu Viking Çağı'nda geçiyor olup, dizi de olduğu gibi oyunda da ana karakter Ragnar Lodbrok'tur. Ragnar'ın müttefiki büyük Viking ordusunu kurmasında karakterimize yardım ediyor. Gerçekçi savaşın başlangıcını konu alan Assassin's Creed Ragnarok oyununda büyüleyici bir atmosfer içerisinde ilerleyerek rakiplerinizi alt etmeye yönelik hamleler yapacaksınız. Oyunda yer alan harita Büyük Britanya, Danimarka, İsveç, Norveç ve Finlandiya'yı içine alan çeşitli krallıklara bölünmüştür. Oldukça etkileyici fetih savaşları üzerine kurulacak olan Assassin's Creed Ragnarok, co-op oynanış tarzı ile gelecek. Oyunda muhteşem bir RPG ortamı dizayn edilmiş olup, özel mekanikleri, kartal ve güçlü gemi savaşları yer alıyor. Özgün hamleleriniz doğrultusunda savaşı krallığınızın kazanmasını sağlayacaksınız. 

Oyunda keşif ögelerine daha fazla odaklanmak için gemi savaşları oldukça aza indirgenmiş durumdadır. Fakat bu oyunun dengesini bozmamakla beraber birbirinden farklı maceraları da beraberinde getirmektedir. Şimdiki bilgilerden de önceye gittiğimizde Kotaku platformu, bir sonraki Assassin's Creed oyununun Vikingler ile ilgili olacağını ve şu anda da Assassin's Creed Kingdom kod adı ile geliştirildiğini belirtmişti. Söz konusu konu ile alakalı şu an için Ubisoft resmi bir açıklamada bulunmadı. Ekran görüntüleri ise oyunun sunulan erken sürümünden elde edildiği iddiası söz konusudur. 


İlgili uygulamalar
ASSASSINS CREED IV BLACK FLAG STD. sistem gereksinimleriASSASSINS CREED IV BLACK FLAG STD. sistem gereksinimleri
ASSASSINS CREED IV BLACK FLAG SPECIAL ED. Sistem GereksinimleriASSASSINS CREED IV BLACK FLAG SPECIAL ED. Sistem Gereksinimleri

PAYLAŞ