Assassin's Creed Pirates Yayınlandı - Haberler - indir.com

Assassin's Creed Pirates Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Ünlü oyun yapımcısı Ubisoft tarafından geliştirilen ve önceki günlerde yayınlanacağı duyurulan gerçek zamanlı korsanlık oyunu Assassin's Creed Pirates nihayet bugün Google Play ve App Store' da yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde sitemiz üzerinden ''Assassins Creed Pirates Oyununun Çıkış Tarihi Belli Oldu'' başlıklı haberimiz ile bugün yayınlanacağını duyurduğumuz oyun Android ve iOS kullanıcıları için yayınlanarak en iyi oyun olmak için mobil oyun severlerin beğenisine sunuldu. 

Büyük hedefleri olan genç korsan Alonzo Batilia 'nin hikayesini konu alan oyunda genç korsanımızın hikayesine ortak olarak onunla büyük deniz savaşlarına katılacak ve Karayipler' in keşfedilmemiş gizemli köşelerinde efsanevi hazineyi bulmaya çalışarak maceradan maceraya koşacaksınız. Yüksek kaliteli grafikleri ile son derece gerçekçi görselleri de bulabileceğiniz oyunda hava durumu değişiklikleri ve gece gündüz döngüsü gibi savaşlardaki gidişatınızı etkileyerek faktörlerde sizleri beklemektedir. Sanal butonlar ve jiroskop yardımı ile kontrol edebileceğiniz oyunda ayrıca geminizi dokunmatik ekran üzerinde de kontrol edebilirsiniz. 

iOS kullanıcıları için AppStore' da 8.99 Tl' den ve Android kullanıcıları için Google Play' de 6.11 USD' dan satışa sunulan bu oyuna aşağıda bulunan bağlantılar üzerinden erişebilir ve cihazınıza indirerek hemen maceradan maceraya koşmaya başlayabilirsiniz.

Android için Assassin's Creed Pirates indir

iOS için Assassin's Creed Pirates indir





PAYLAŞ