Assassin's Creed Pirates Oyununun Çıkış Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Assassin's Creed Pirates Oyununun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Ubisoft' dan bugün yapılan açıklamaya göre, Assassin's Creed IV: Black Flag'in, iOS ve Android işletim sistemli telefonlar için çıkacak olan yan ürünü Assassin's Creed Pirates' ın çıkış tarihinin 5 Aralık olduğunu duyurdu.

Korsan temalı bir oyun olan Assassin?s Creed: Pirates 5 Aralık 2013 tarihinde oyun severler ile buluşacak ve oyunda Blackbeard ve Bellamy gibi ünlü korsanlar ile mücadele ederek deniz savaşlarına katılabileceksiniz. iOS ve Android kullanıcıları için yayınlacak olan oyun ücretli olmakla beraber kullanıcılara 4.99 dolar ücret ile sunulacak.

Oyun hakkında biraz bilgi verecek olursak; Assassin's Creed Pirates' da oyuncular Alonzo Batilla isimli genç bir kaptanı kontrol ederek Korsanlığın Altın Çağlar' ını yaşayan Karayipler' i keşfedebilecekler. Oyunda gerçek zamanlı deniz savaşlarında başarılı olabilmeniz için tayfanızı iyi yönetmeniz, geminizi sürekli olarak geliştirmeniz ve tayfanıza yeni elemanları kazandırmanız gerekiyor. Nefes kesici görsel grafiklerinde kullanıldığı Assassin's Creed Pirates oyununun yayınlanan fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

Assassin's Creed: Pirates Videosu İzle




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ