Assassin`s Creed Pirates, Büyük Çaplı Güncelleme Aldı - Haberler - indir.com

Assassin`s Creed Pirates, Büyük Çaplı Güncelleme Aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil oyun geliştiricisi Ubisoft tarafından iOS ve Android platformu için geçtiğimiz aylarda yayınlanan korsanlık oyunu Assassin`s Creed Pirates için büyük çaplı bir güncelleme yayınlandı.

Klasik korsan oyunlarından farklı olan hikayesi sayesinde kısa sürede popülerlik kazanan Assassin`s Creed Pirates oyununda Alonzo Batilla isimli bir kaptanı yöneterek açık denizlerin hakimi olmaya çalışıyor ve gerçek zamanlı olarak yapılan savaşlarda düşmanları yenilgiye uğratmaya çalışarak, gizli hazinelerin peşine düşüyorduk. 

Bugün yayınlanan büyük çaplı güncelleme paketi ile birlikte artık oyuncular daha zengin bir içeriğe kavuşuyorlar. Güncellemeyle beraber ilk olarak 2 yeni gemiyi açabilir ve 6 tarihi bölüm sonu canavarı ile savaşabilirsiniz. Ayrıca hayatta kalma modu olarak da adlandırabileceğimiz 'Survival Mode' özelliğine kavuşan oyunda, oyuncular rakipleri ile savaşırken hayatta kalan son korsan olmak için mücadele edecekler.

Assassin's Creed Pirates

Oyuncuların Assassin`s Creed 4'den hatırlayacakları balina avı bölümününde eklendiği yeni güncellemeyle beraber oyunda 50 farklı türe sahip Karayip balıklarını da toplayabileceğiniz gibi aynı zamanda yeni senaryolar ve görevleri de oyunda bulabilirsiniz.

Güncellenen Assassin`s Creed Pirates oyununun Android ve iOS sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ