Assassin's Creed Origins korsanlar tarafından tamamen kırıldı - Haberler - indir.com

Assassin's Creed Origins korsanlar tarafından tamamen kırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-07 12:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Ubisoft'un en sevilen serilerinden biri olan Assassin's Creed, Assassin's Credd Origins ile oyuncuların beklediği tatla geri döndü. Oyun tutkunları tarafından oldukça olumlu eleştiriler alan yapım, geçtiğimiz ayın sonuna doğru ek pakette yayınlandı. Önümüzdeki günlerde de oyunculara yeni ek paketler sunmak için çalışmalar devam ediyor. Fakat Assassin's Creed, kısa bir süre önce olumsuz bir durumla karşı karşıya kaldı. Assassin's Creed, bir video oyununun belki de başına gelebilecek en kötü şeylerden biri olan korsan saldırısına karşı yenik düştü. Edinilen bilgilere göre korsanlar, oyunu tamamen kırdı. Oyunun kırıldığını, İtalyan hacker grubu CPY bizzat açıkladı.

Geçtiğimiz yıl içerisinde birçok oyun korsanlara karşı direnememiş ve kırılmıştı. Bu yıl da hackerlara karşı Denuvo 4.8 ile korunan Assassin's Creed'in, çıkışından 3 ay sonra tamamen kırıldığı haberi duyuldu. Haber, oyunu kıran İtalyan hacker grubu CPY tarafından verildi. Geçtiğimiz yıl içerisinde de Denuvo ile korunan birçok oyun yine korsanlara karşı korunma sağlayamamıştı. Denuvo 4.8 sürümü ile korunan Middle-earth: Shadow of War, South Park: The Fractured but Whole, FIFA 18 oyunlar, bir günde kırılmışlardı. Assassin's Creed'in üç ay dayanmasının nedeni ise yalnızca Denuvo 4.8'e bağlı kalmaması oldu. Assassin's Creed Origins, Denuvo 4.8'in yanında VMProtect ve Uplay koruma sistemlerini de kullanıyordu.

Denuvo üst üste yaşadığı başarısızlıkların ardından, geçtiğimiz ay dijital güvenlik şirketi Irdeto satın alındı ve şirket satın alır almaz 5.0 güncellemesini yayınlandı. Denuvo 5.0'dan yararlanan ilk oyun 26 Ocak 2018 tarihinde piyasaya çıkan Dragon Ball FighterZ oldu ve oyun henüz kırılmadı. Bundan sonraki oyunlar için yine Denuvo'nun yeni sürümünün kullanılması bekleniyor.





PAYLAŞ