Assassin's Creed Memories Duyuruldu - Haberler - indir.com

Assassin's Creed Memories Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kart oyunlarını seven mobil kullanıcılar için geliştirilen ve oyunculara zamanda yolculuk yapabilme imkanı da tanıyan Ubisoft'un mobil kart oyunu Assassin's Creed Memories resmen duyuruldu.

Şimdilik iOS platformu için GREE ve PlayNext oyun stüdyoları tarafından geliştirilen Assassin's Creed Memories'de oyuncular, kendi takımlarını oluşturarak mevcut Assassin takımıyla diğer oyuncuları yenmeye çalışacaklar.

Ayrıca oyuncularını macera dolu bir zaman yolculuğuna da çıkaracak olan yapımda oyuncular Amerikan Devrimi'ni yerinde yaşayabilecekleri gibi rönesans dönemi İtalya'sını da ziyaret edebilecekler. Yani herhangi bir zaman dilimiyle sınırlı olmayan oyunda seride yer alan pek çok farklı zaman diliminde ziyaretler yapılabilecek.

Yapılan duyuruda en dikkat çekici nokta ise oyunun çoklu oyunculu moduyla ilgili açıklama oldu. Açıklamaya göre oyundaki çoklu oyunculu modlarda, her bir tarafta toplam 20 oyuncu bulunabilecek. 

Çıkış tarihiyle ilgili bir bilgiye rastlamadığımız duyuruda Ubisoft, Assassin's Creed Memories'in free-to-play olarak yayınlanacağını bildirmekle beraber iPhone, iPad ve iPod Touch sahipleri için geliştirildiğine vurgu yapıyor.





PAYLAŞ