Assasins's Creed Valhalla tanıtıldı - Haberler - indir.com

Assasins's Creed Valhalla tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-01 20:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyun sektörünün yıldız isimlerinden Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin's Creed Valhalla bu yılın sonlarına doğru oyunseverlerin beğenisine sunulacak. Assassin's Creed Valhalla'nin Türkiye fiyatı 259 TL olarak açıklandı. Viking teması üzerinde kurulan yeni Assassin's Creed oyunu Assassin's Creed Valhalla'nın resmi tanıtımı gerçekleştirildi. Geliştirici şirket Ubisoft oyun içerisinden sinematik bir fragman yayınladı. Aynı zamanda oyunun çıkış tarihi ve fiyatı da belli oldu. 

Assassin's Creed Valhalla adlı yeni oyunun bu yılın son günlerine doğru yani Kasım veya Aralık ayları gibi yayınlanacağının bilgisi verildi. PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, PC ve Stadio platformlarında oyunseverlerle buluşacak. Assassin's Creed serisi bildiğiniz üzere son yıllarda RPG ağırlıklı bir oyun deneyimine geçiş yapmıştı. Valhalla'da bunun bir adım öteye taşınacağını belirtilmişti. Ubisoft, tam 15 farklı stüdyonun Assassin's Creed Valhalla üzerinde çalışma yaptığını dile getirdi. Bu sayı ise Odyssey'de yeni stüdyoydu. Oyunun Türkiye fiyatı standart sürüm için 259 TL olacak. Uplay ve Epic Games Store'da ön siparişe açılmış durumda. Desteklenen diller arasında şu anda Türkçe görünmüyor.

ASSASSINS CREED LIBERATION HD sistem gereksinimleriASSASSINS CREED LIBERATION HD sistem gereksinimleri

Assassin's Creed Valhalla hakkında 

Şanlı bir mücadeleye atılan Viking akıncısı Eivor olarak oyna. Erken Orta Çağ İngiltere'sini keşfederken, düşmanlar üzerine akınlar yap, yerleşimlerini genişlet, egemenliğini pekiştirin. Sakson kaleleri ve ordularına karşı efsanevi Viking akınlarını komuta ederek mücadelenin sonuna kadar ilerlemeye çalışacak ve düşmanlarınızı ortadan kaldırmak adına taktiksel hamleler yapamaya yönelik hareket edin. Assassin's Creed Valhalla dünyasında yer alan üst düzey silahları ustaca kullanarak Vikinglere özgü savaş tarzını deneyimleyeceksiniz. Burada kazanmanız gereken zorlu mücadeleler olacak. Bu nedenle seçtiğiniz kahramanının yeteneklerini ön plana çıkararak hızla seviyelerin her birini tamamlamaya ve hayatta kalmaya odaklanın. 

Assassin's Creed tarihindeki en fazla ölümcül düşman çeşitliliği ile kendine meydan okumanın en iyi yoludur. Yapacağınız her seçim karakterinin gelişimine etki ederken zafere giden yolu da açacak. Fakat bu doğru kararlar karşısında olur. Bu nedenle verdiğiniz kararları düşünün ve doğru zamanda doğru hamleler yaptığınızdan emin olun. Norveç kıyılarından İngiltere krallıklarına uzanan bir Orta Çağ açık dünyası size heyecan verecek. Yerleşimlerini genişleterek deneyimini kişiselleştirin. Eşsiz bir deneyim için sizde Assassin's Creed Valhalla dünyasında yer alabilirsiniz. 


ASSASSINS CREED ROGUE sistem gereksinimleriASSASSINS CREED ROGUE sistem gereksinimleri
ASSASSINS CREED IV BLACK FLAG STD. sistem gereksinimleriASSASSINS CREED IV BLACK FLAG STD. sistem gereksinimleri
ASSASSINS CREED IV BLACK FLAG SPECIAL ED. Sistem GereksinimleriASSASSINS CREED IV BLACK FLAG SPECIAL ED. Sistem Gereksinimleri

PAYLAŞ