Assasin's Creed Rebellion adlı mobil oyun duyuruldu - Haberler - indir.com

Assasin's Creed Rebellion adlı mobil oyun duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-30 11:20:03
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Ubisoft'un sevilen oyunlarından biri olan Assassin's Creed, birçok serisiyle oyun severlerin gönlünde taht kuranlar arasında yer alıyor. Seri, özellikle Ezio karakterinin yer aldığı serileriyle beğenilmiş, Ezio karakteriyle özdeşleşmiş bir oyun olarak biliniyor. Kısa bir süre önce Assassin's Creed'in yeni oyunu Assassin's Creed Origins, E3 2017'de gösterilmişti ve oyuncuların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Ubisoft'tan Assassin's Creed hayranlarını sevindirecek bir haber daha geldi. Bu kez mobil oyuncuların ilgisini çekecek olan haberde, Assassin's Creed'in mobil yapımı duyuruldu. Assassin's Creed Rebellion adıyla duyurulan yeni oyun, ücretsiz olacak ve 15. yy'da geçecek.

Yeni mobil oyun Assassin's Creed Rebellion'da, Assassin's Creed serisinde bulunan birçok yüz yer alacak. Oyun hakkında yapılan yorumlara bakıldığında, mobile göre değerlendirenler grafiklerinin güzel olduğunu söylüyor. Oyunun geçeceği dönem, 15. yy Engizisyon İspanyası olacak. Oyunda kardeşlik karargahı kurulacak ve oyuncular suikastçiler yetiştirecekler. Kardeşlik karargahı level atladıkça, suikastçiler yeni yetenekler kazanabilecekler. Verilen görevlerde, suikastçilerin yetenekleri başarı sağlama açısından önemli olacak. Hikaye ve miras görevleri sayesinde, DNA parçaları toplanacak ve bu da yeni suikastçilerin açılmasını sağlayacak.

Yeni mobil oyununa dair, Ubisoft şunları söyledi; 'Oyunculara kendi Suikastçi Kardeşliklerini kurma, karargahınızı yönetme ve Tapınakçılara karşı gizli görevlere çıkma imkanı verecek olan Assassin's Creed Rebellion'da 40'tan fazla Suikastçi bir araya geliyor. Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia ve Machiavelli gibi tanıdık Suikastçilere ek olarak Assassin's Creed Rebellion'a özel yaratılmış 20 yeni karakteri de aranıza katacaksınız. Çok sayıda Suikastçinin anılarını bir araya getiren yeni Animus sayesinde aynı anda birden fazla Suikastçiyi oynamanız mümkün olacak.' Oyun için yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz;

https://youtu.be/QajgjUdNBcc





PAYLAŞ