Assasin's Creed Odyssey Detayları Açıklandı - Haberler - indir.com

Assasin's Creed Odyssey Detayları Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-12 13:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Assassin's Creed, geçtiğimi sene içerisinde oyuncularına Assassin's Creed Origins oyununu sunmuştu ve oyuncularını Mısır'a götürdü. Bu yıl, Ubisfot'un yeni bir Assassin's Creed oyunu üzerinde çalıştığı biliniyordu ve bu oyun birçok kez sızıntı haberlerle gündeme geldi. Oyuncuların merakla beklediği, serinin yeni oyunu hakkındaki detaylar sonunda E3 2018 konferansında ortaya çıktı. Sızıntı haberlerin yerini de resmi bilgiler almış oldu. Oyuncuların, sızıntı haberlerden yola çıkarak zaten beklediği bu tanıtım esnasında, fragman yayınlandı ve içeriğe dair de bazı bilgiler verildi. Bunlardan yola çıkarak Assassin's Creed Odyssey hakkında, oyuncular kendilerini serinin diğer oyunlarından daha zor bir deneyimin beklediğini çıkardı.

Assassin's Creed Odyssey, Sonbahar'da oyuncularla buluşacak

Assassin's Creed Odyssey ile oyuncuların bu kez Yunan Mitolojisi'ne gideceği yönünde sızıntı haberler önceden çıkmıştı. Duyuruyla birlikte bu haber doğrulandı. Origins'te rekabetçi bir yapı ile karşımıza çıkan seri, Odyssey ile oyuncularına daha zor bir oyun sunmayı hedefliyor. Oyuna başlarken size iki farklı Sparta kahramanı sunulacak. Kassandra veya Alexios adlı kahrmaanlardan birini seçip oyuna başlayacaksınız. Bu kahramanlar ile mitolojik yaratıklara karşı bir savaş vereceksiniz. Senaryo süresinin 30 saat olduğu açıklandı ve oyunda Peloponnesian Savaşı işlenecek. Bu savaşlarda 150 vs 150 kişi olarak savaşılacak.

Assassin's Creed Odyssey'de ilk kez diyalog seçimleri yer alacak. Seçtiğiniz her diyaloğun da belli bir sonucu olacak. Oyun sonu, seçtiğiniz diyaloglara, verdiğiniz kararlara göre değişecek ve bu nedenle her oyuncu aynı oyun sonunu görmeyecek. Black Flag'ta görülen ve oldukça da sevilen gemi savaşları, Assassin's Creed Odyssey ile yeniden geliyor. Özelleştirebileceğiniz bir geminiz olacak ve tayfanıza yeni birilerini alarak tayfayı genişletebileceksiniz. Fantastik canavarlar ile mücadele edeceğiniz yapım, 5 Ekim 2018 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.





PAYLAŞ