Asphalt 9: Legends App Store'da! - Haberler - indir.com

Asphalt 9: Legends App Store'da!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-06 16:48:19
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Yarış oyunlarının yeniden ivme kazandığı şu günlerde yeni bir oyun serisi karşımıza çıkıyor.  5 sene önce piyasaya çıkan Asphalt 8 piyasada adından söz ettirmeyı başarmış, başarılı oyunlar arasında gösterilmişti. Şimdi işe oyunun devamı niteliğinde olan Asphalt 9: Legends, yayınlandı. Gameloft'un büyük yarış serisinin yeni oyunu olan Asphalt 9: Legends oyununu Filipinler de kullanıma sunuldu. Oyunu App Store üzerinden ücretsiz indirme imkânı olacak.

Oyunda Ferrari, Porsche, Lamborghini ve W Motors gibi popüler araba markalarının 50 adet lisanslı arabası yer alıyor. Ayrıca oyunda 60 sezon ve 800 kariyer modu yer alıyor. Gameloft;  etkileyici görsel ve parçacık efektleriyle birlikte HDR görüntü tekniklerine yer verdiği oyununda tam bir konsol deneyimi sunmayı hedefliyor. Ayrıca oyun boyutu olarak 1,4 GB belirlenmiş.

"TOUCH DRIVE" özelliği sayesinde dikkat dağınıklığı olmaksızın yönetme işlemi yapılabilecek olan oyuna araba modifiye özelliği de eklenmiş. Asphalt 9: Legends'ın World Series Multiplayer moduyla farklı liglerde gerçek zamanlı olarak 8 oyuncuya kadar yarışma imkanı da yine oyunculara sunulanlar arasında.

Oyunun yalnızca Filipinlerde çıkmış olması bazı oyuncuları üzse de, erken oynama imkanı yakalamak isteyenler App Stora üzerinden Ayarlar > Adınız > iTunes ve App Store adımlarını izleyip Apple Kimliği ve parola ile giriş yaparak Ülke/Bölge seçeneğinden Filipinleri seçerek oyunu daha öncesinde indirebilirler.  Ayrıca oyun yalnızca İOS 8.0 ve üzerinde çalışabiliyor. Oyunun çok yakın zamanda tüm ülkelerdeki App Store ve Google Play Store'larda indirmeye açılması bekleniyor.

Asphalt 9 indir

 





PAYLAŞ