Asphalt 8: Airborne Oyununa Yeni Arabalar Eklendi - Haberler - indir.com

Asphalt 8: Airborne Oyununa Yeni Arabalar Eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Gameloft tarafından geliştirilerek 2013 yılında yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana en iyi araba yarışı oyunları arasında yer alan mobil oyun Asphalt 8: Airborne güncellendi.

Olağanüstü grafikleri, gerçekçi fizik motoru ve pek çok lisanslı arabanın bulunduğu oyun yayınlandıktan kısa bir süre sonra milyonlarca kullanıcı tarafından indirilerek oynanmaya başlamış ve oyuncuların vazgeçilmezleri arasında yerini almıştı. İlk olarak App Store üzerinden iOS platformu için yayınlanan oyun daha sonra Android kullanıcıları için yayınlanmış ve son olarak da Windows Phone ile Windows 8 kullanıcılarının beğenisine sunulmuştu.

iOS ve Android versiyonları için bugün yayınlanan yeni güncelleme oyundaki içeriği daha da zenginleştirerek, oynanışı daha zevkli bir hale getirmiş durumda. Ayrıca güncelleme ile birlikte oyundaki ödül sistemi de çok daha oyuncu dostu bir hale getirilmiş olmasının yanında oyun içinde günlük ödüller kazanma şansını da beraberinde getirmiş oldu. Bunun yanında yeni arabalarda eklenen Asphalt 8: Airborne'da Ferrari'nin en gözde arabası olan LaFerrari, 2014 Pagani Huayra ve 2014 Lykan HyperSport bulunmakta. Gameloft tarafından yapılan açıklamada ise yeni arabaların şu an aktif olmayacağını ancak önümüzdeki günlerde erişime açılabileceğini duyurdu.

Gerçekçi bir yarış deneyimini yaşamak isteyen oyuncular için oldukça eğlenceli ve adrenalin dolu bir yarış imkanı sunan Asphalt 8: Airborne oyununu hala oynamadıysanız oyunun Android, iOS, Windows Phone 8 ve Windows 8 platformları için yayınlanmış versiyonlarını sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ