Asphalt 8: Airborne ile Çin Seddi'nde Yarışın - Haberler - indir.com

Asphalt 8: Airborne ile Çin Seddi'nde Yarışın

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Gameloft tarafından geliştirilerek mobil oyuncular için yayınlanan yarış oyunu Asphalt 8: Airborne için yeni bir güncelleme yayınlandı. Çin'de kutlanan at yılı'na özel olarak yayınlanan güncelleme ile oyuncular Çin'de yarışabilecek.

Mobil cihazların en çok oynanan araba yarışı oyunlarında arasında olan Asphalt 8, oyunculara sunduğu yüksek kaliteli görselleri, fiziki oyun dinamikleri ve gerçek lisanslı araba seçenekleri ile kendi alanındaki oyun türleri arasında en popüler yere sahip. Çıkış yaptıktan kısa bir süre sonra ücretsiz olarak indirilebilir hale getirilen oyun, firma tarafından yapılan güncellemeler ile de adından sıkça söz ettiriyor.

Asphalt 8: Airborne China

Mobil platformlar için yayınlanan son 1.3.0 güncellemesi oldukça geniş kapsamlı bir güncelleme olup, oyunculara Çin'de yarışma imkanı sunuyor. Ayrıca 6 yeni yarış pistiyle beraber Çin Seddi ile Uzakdoğu'yu da keşfedebileceğiniz oyunda Ferrari Testarossa, Dodge Challenger, 2014 McLaren P1 ve 2014 Ford F-150 gibi 4 yeni yarış arabasını da oyun içerisinde bulabileceksiniz.

Bugün itibariyle güncellenen Asphalt 8: Airborne oyununu Android ve iOS cihazlarınızda oynamak için aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve oyun için yayınlanmış olan Asphalt 8: Airborne Çin Seddi tanıtım videosu'nu izleyebilirsiniz.




Asphalt 8: Airborne Çin Seddi


PAYLAŞ