Askerlere özel ilk telefon üretildi! - Haberler - indir.com

Askerlere özel ilk telefon üretildi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-17 17:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Kısa süre önce açılışını yaptığı Samsun fabrikasında yeni bir gelişme yaşandı. reeder tarafından, Askerlere özel ilk telefon üretildi!

Askerlere özel ilk telefon üretildi!

Türkiye'de üretim yapan teknoloji markası reeder, sahip olduğu telefon modellerinde yeni bir kategoriye imza atacak. Samsun şehrinde 6 milyon Türk Lirası yatırım ile yerli üretim yapmak için fabrika kuran şirket, bu fabrikada ürettiği modellere bir yenisini daha ekliyor. Türkiye için üretilen tuşlu telefon reeder F1 modeli, askeri kullanıma uygun olarak tasarlandı. Normal feeder F1 sürümünden farklı şekilde üzerinde kamera bulunmayan bu özel reeder F1 modeli askerlere özel olacak.

Mac Uyumlu Reeder 3 Yayınlandı!Mac Uyumlu Reeder 3 Yayınlandı!

Samsung Galaxy S10 Ekran Deliği Daha Küçük Olacak

Yeni model ile birlikte açıklamalarda bulunan reeder Kurumsal Satış Direktörü Mübin Argın, "Türkiye’de Türkiye için ürettiğimiz bir telefon olan reeder F1 modelinin özel sürümü, kışlalardaki iletişim ihtiyacı için özel olarak geliştirildi. Üzerinde kamera bulunmayan bu model, askerler tarafından kullanılabilecek.

Samsun’da kurduğumuz fabrikada ürettiğimiz bu yeni modelimiz bir yandan askerlerimizin ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan cari açığın kapanması ve yasadışı yollardan gelen telefonların önüne geçilmesi için önemli bir adım. reeder olarak ülkemiz için yaptığımız çalışmalara bir yenisini daha eklemekten dolayı gurur duyuyoruz. Bu çalışmalarımızın devamı da gelecek." dedi. Şirketin tuşlu telefon kategorisindeki ilk modeli F1'in özel sürümü olan bu model 2.4 inç ekran boyutu, 32+32MB depolama seçeneği ve 1700 mAh'lık pil özelliği ile birlikte geliyor. Ayrıca bu modelde Bluetooth, FM Radyo, MP3 ve MP4 desteği de bulunuyor. Cihazın fiyatı 449 Türk Lirası olarak açıklandı


Dual kameralı performans canavarı: reeder P12SDual kameralı performans canavarı: reeder P12S
Uygun fiyatlı tablet: Reeder M7 GoUygun fiyatlı tablet: Reeder M7 Go
Büyük ekranlı tablet arayanlara: reeder M10 PlusBüyük ekranlı tablet arayanlara: reeder M10 Plus

PAYLAŞ