#ask ve #sevgi Yılı 2013 - Haberler - indir.com

#ask ve #sevgi Yılı 2013

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İnternet üzerinde en çok kullanılan sosyal paylaşım ağlarından birisi olan Instagram, 2013 yılı için kullanıcıların paylaşımlarında en fazla kullandıkları Hashtag'i açıkladı.

Web üzerinden olduğu kadar mobil cihazlarda da popüler olarak kullanılan sosyal ağ platformlarından olan Instagram, daha önce yazdığımız haberimizde de bahsettiğimiz üzere 2013 yılının en popülerleri arasında belirlediği ve kullanıcıların paylaşımlarında kullandıkları anahtar kelime yani Hashtag verilerini yayınladı. Buna göre fotoğraf ve video paylaşımlarının yapıldığı Instagram'da tam 371 milyon defa kullanılan ''#love'' kelimesi en popüler hashtag olarak birinci sırada yer aldı.

2013 yılında sevgi ve aşk temalı paylaşımların yapıldığı Instagram'da #love hashtag'ini sırası ile #tbt (throw back Thursday), #friends, #food ve #selfie hashtag'leri takip ediyor.

Dünya üzerinde 150 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Instagram servisinin mobil uygulama ve masaüstü programlarını hala kullanmıyorsanız aşağıdaki bağlantıları kullanarak cep telefonu, tablet ya da bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ