Ashampoo WinOptimizer 11 Yayınlandı - Haberler - indir.com

Ashampoo WinOptimizer 11 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bilgisayar kullanıcıları tarafından popüler olarak kullanılan sistem bakım aracı Ashampoo WinOptimizer'in 11'nci versiyonu bugün itibariyle yayınlandı.

Pek çok sistem bakım aracını bir arada sunan yazılım eski sürümlerine göre daha çok aracı yapısında bulunduruyor. WinOptimizer 11 sayesinde kullanıcılar bilgisayarlarının sabit diski üzerinde yer alan hataları düzeltebildikleri gibi sistem performansını artırabilir ve gizliliklerini daha güvenli bir şekilde sağlamak için ekstra yazılım seçeneklerine de sahip olabilirler. 

WinOptimizer 11

Herhangi bir teknik bilginiz olmadan son derece kolay bir şekilde kullanabileceğiniz WinOptimizer 11, oldukça etkili bir bilgisayar bakımı çözümü sunmaktadır. Program üzerinde yapacağınız sadece tek tıklama ile sisteminizi hızlı bir şekilde taratabilir ve sisteminiz için gerekli olan en doğru optimizasyonu program sayesinde otomatik bir şekilde yapabilirsiniz.

Ayrıca WinOptimizer 11 ile birlikte gelen ve Live-Tuner adı verilen özellik sayesinde bilgisayar sisteminizin daha hızlı ve stabil bir şekilde çalışması sağlanmakta, Game Booster özelliği sayesinde oynadığınız oyunlar için daha fazla performans artışı sağlanabilmektedir. Hem oyun hem de genel sistemi performansı için etkili olan yazılım ile tüm işlemleri tek tıklamayla yapabiliyorsunuz.

WinOptimizer 11

Bunlara ek olarak Ashampoo WinOptimizer 11, bilgisayarlarda ekstra depolama alanı sağlamak, bilinen tüm Windows hatalarını gidermek, bilgisayarın ilk günkü gibi çalışmasını sağlamak, internet gezintileri sırasında kayıt edilen izleri ve geçmişi silerek çevrim içi gizliliği korumak ve hassas verileri yedeklemek gibi özellikleri sizlere sunmaktadır.

Türkçe dahil olmak üzere 28 dil desteğine sahip olan WinOptimizer 11'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla bilgisayarınıza indirerek 15 gün boyunca tamamen ücretsiz olarak deneyebilir ve süre sonunda 39.99 USD ücret ödeyerek tam sürümüne sahip olabilirsiniz.





PAYLAŞ