Ashampoo Burning Studio 14 Satışa Sunuluyor - Haberler - indir.com

Ashampoo Burning Studio 14 Satışa Sunuluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

13 yılı aşkın süredir disk oluşturma ve yakma yazılımlarının Pazar lideri konumunda olan Ashampoo yazılımlarında yaptığı teknolojik yenilikler ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ashampoo? dan yapılan açıklamaya göre disk güvenliği için benzersiz araçları içerisinde barındıran Ashampoo Burning Studio 14 yazılımını 27 Kasım 2013 günü kullanıcıları için satışa çıkaracağını duyurdu. Yazılımın daha evvel ki 2013 sürümündeki özelliklerin korunduğu bu yeni sürümde ek olarak pek çok özellik de programa kazandırılmış durumda.

İşte Ashampoo Burning Studio 14 ile gelecek olan yeni özellikler;

- Hassas verilerinize sadece sizin erişebilmeniz için korumalı diskler oluşturmanızı sağlayacak AES-256 şifreleme özelliği,
- Disk ripleme sırasında albüm kapaklarını otomatik olarak alma özelliği,
- Android ve Apple akıllı telefonlar ile tabletleriniz de dahil olmak üzere mobil cihazlarınızdaki dosyaları sadece tek bir düğme tıklaması ile bilgisayarınıza yedekleyebilme,
- Slayt gösterisi editörü ve DVD?ler için menü editörü,
- Verimliliğinizi artıracak çeşitli kullanıcı arayüzü geliştirmeleri ile akıllı bir şekilde çalışabilme?.

Ve daha pek çok yeni özellik Ashampoo Burning Studio 14? de sizleri bekliyor.

Yazılımı satın almak isterseniz 27 Kasım? a kadar ön siparişte 71,98 Tl, 27 Kasım? dan sonra ise 119,99 Tl ödeme yaparak lisansınıza sahip olabilirsiniz. Ayrıca bir önceki sürümü kullanan kullanıcılar 47,98 Tl ödeyerek sürüm yükseltmesi yapabileceklerdir.

Yazılımın Beta sürümünü denemek için buraya tıklayarak bilgisayarınıza indirebilir ve 7 gün boyunca ücretsiz olarak test edebilirsiniz.





PAYLAŞ