Artırılmış Gerçeklik Oyunu Ingress, iOS'a Geldi (Video) - Haberler - indir.com

Artırılmış Gerçeklik Oyunu Ingress, iOS'a Geldi (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Google tarafından artırılmış gerçeklik teknolojisi kullanılarak geliştirilen ve Android platformunda yayınlandığı günden bu yana 4 milyondan fazla oyuncu tarafından indirilen macera oyunu Ingress, iOS platformunda ücretsiz olarak indirmeye sunuldu.

Geçen hafta yaptığımız Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları başlıklı haberimizde yer verdiğimiz Ingress, konum tabanlı bir artırılmış gerçeklik oyun deneyimi vaad ediyor.

Exotic Matter adı verilen maddelerin bulunduğu oyunda asıl amacınız, oyunda bulunan haritaya göre dışarıya çıkarak bu maddeleri toplamak ve bir sonraki bölüme geçmek olacak.

Ingress

Topladığınız maddelerin gücünü kullanmak isteyen Aydınlar sınıfıyla, bunlara karşı koymak isteyen direnişçiler sınıfının yer aldığı oyunu ayrıca tüm dünyadaki oyuncular ile de oynayabilirsiniz.

Ingress'de evinizden dışarı çıkarak dış dünya ile iletişime geçebildiğiniz gibi dışarıda madde toplamak için yapmış olduğunuz hareketleri eve gelincede takip edebiliyorsunuz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ya da iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Ingress'i, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve oyunla ilgili yayınlanan Ingress Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Ingress Tanıtım Videosu


PAYLAŞ