Artırılmış gerçeklik ile spor ayakkabı modellerini deneten uygulama: GOAT - Haberler - indir.com

Artırılmış gerçeklik ile spor ayakkabı modellerini deneten uygulama: GOAT

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-05 22:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji her ne kadar akıllı telefonlar ve donanımsal ürünler çevresinde ilerlese de, her alana girdiğini görmeye devam ediyoruz. Bunlardan birisi olan giyim sektöründe de teknolojinin birçok faydalarını deneyimleyebiliyoruz. Şimdi ise dünyanın nadir spor ayakkabı modellerini deneyebileceğiniz bir uygulama geliştirildi. Özellikle bulunduğu ülkeye getiremeyenler için bu spor ayakkabılarını AR ile denemeniz mümkün olacak. Spor ayakkabı pazarı oldukça büyük ve yüksek rakamlara kadar çıkabildiği için zorlayıcı bir giyim sektörü olarak gözüküyor. Bu noktada sınırlı üretilen Air Jordan modellerden herkese açık satışta olmayan vintage Dunk gibi birçok model bulunuyor. Ancak artık bu ve birçok ürünleri GOAT adlı artırılmış gerçeklik teknolojisinden faydalanan uygulama ile denemeniz mümkün olacak.

Bu Uygulama İle Ayakkabı Deneyebileceksiniz

Twitter'ın iOS uygulamasına beklenen özellik nihayet geldiTwitter'ın iOS uygulamasına beklenen özellik nihayet geldi

Uygulamaya Try-On özelliği eklenirken bu sayede ender olan birçok ayakkabı modelini kendi ayaklarınız üzerinde görüntüleme imkanına sahip olacaksınız. Dunk modelleri haricinde Deftones, FLOM ve Iron Miaden gibi isimlerde uygulamanın kütüphanesinde bulunuyor. Ayrıca Air Force 1 modelleri içinde ise Head Automatica, Black Album, ise Stash ve Stash x Futura yer alıyor. Açıklanan diğer modeller ise Air Jordan 4, Air Jordan 3 Fragment, Undefeated, ve Air Yeezy 1 Glow in the dark Tour olarak ifade ediliyor.

Uygulamanın içeriğinin önümüzdeki dönemlerde daha da artması ve zenginleştirilmesi bekleniyor. Uygulama üzerinden ayrıca birçok modelin yurtdışına olan satışı da bulunuyor. 


Siri, mesajlaşma uygulamalarında varsayılan olarak kullanılabilecekSiri, mesajlaşma uygulamalarında varsayılan olarak kullanılabilecek

PAYLAŞ