Artık Twitter Canlı Yayınlarına Konuk Eklenebilecek - Haberler - indir.com

Artık Twitter Canlı Yayınlarına Konuk Eklenebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-31 09:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya sitesi Twitter’a yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Mikro blog sitesi üzerinde yayınlanan yeni içeriklere göre şirketin uygulama için sunacağı yeni özellikler ortaya çıktı. Öyle ki Twitter üzerinden artık canlı yayınlara konum alınabilecek. Bir süredir gelmesi beklenen bu özellik nihayet Twitter’ın mikro blog sitesinde duyurulması ile beraber kesinleşmiş oldu. Canlı yayın platformlarının benzer bir ortak yapısı olan canlı yayınları grup halinde yapmak kullanıcılar tarafından oldukça tercih ediliyor. Tıpkı Periscope ve Instagram uygulamalarının canlı yayın özellikleri gibi artık Twitter’da da karşılıklı iki kişi canlı yayın gerçekleştirebilecekler.

Twitter’a Çoklu Canlı Yayın Özelliği Geliyor

Söz konusu bu özellik Twitter’da yer almazken, artık yeni açıklama ile beraber iOS ve Android uygulamalarına bu özelliğin geleceği duyuruldu. Twitter’da gerçekleşen bir canlı video yayınına üç kişiye kadar dahil olunabilecek. Ancak sadece ses ile katılabilecek olunduğunu belirtelim. Bu noktada canlı yayınlara ses ile dahil olunabilecekken çeşitli soru cevap veya sohbet yayınları gerçekleştirilebilecek. Canlı yayına katılımın Instagram ve Periscope gibi görüntülü olmanın aksine sadece sesli olacağını belirtelim.

Avengers: Endgame Twitter'da da Rekor KırdıAvengers: Endgame Twitter'da da Rekor Kırdı

 

Go live with guests! It’s more fun than talking to yourself. We promise. pic.twitter.com/CB5qSLebwq — Twitter (@Twitter) 29 Mayıs 2019

 

 

Twitter’ın bu yeni özelliği yılın ilk aylarında Periscope için aktif olmuştu. Şimdi ise tüm Twitter kullanıcıları için özellik aktif oluyor.  


İlgili uygulamalar
Twitter'da Muhteşem Yenilik: Artık Retweet'lere Medya EklenebilecekTwitter'da Muhteşem Yenilik: Artık Retweet'lere Medya Eklenebilecek
Twitter Canlı Yayın Özelliğine Yenilikler EkleniyorTwitter Canlı Yayın Özelliğine Yenilikler Ekleniyor

PAYLAŞ