Artık Instagram'a Mobil Web Sitesinden Fotoğraf Yüklenebilecek - Haberler - indir.com

Artık Instagram'a Mobil Web Sitesinden Fotoğraf Yüklenebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-10 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram, geçtiğimiz aylarda aldığı yoğun güncellemeler ile mobil tarafta oldukça yeni özelliklere imza atmıştı. Şimdi ise gelen bilgilere göre Instagram'ın web platformuna yönelik bazı yenilikler ve güncellemeler bulunuyor. Artık Instagram'ın mobil web sitesi üzerinden fotoğraf yüklenebilme özelliği aktif oldu. İlk zamanlarda henüz sınırlı yeteneklere sahip bu özellik kapsamında mobil web sitesi üzerinden video yüklenemeyecek, fotoğraflara filtre eklenemiyor ve hikaye paylaşımı yapılamıyor. Ayrıca mobil platformda gönderilebilen direkt mesaj yine web üzerinden yapılamıyor. Kullanıcılar Instagram mobil web sitesi üzerinden fotoğraf yüklerken, kesim yapma yada kare seçim gibi işlemler yapabilecekler.

Ayrıca artık mobil internet sitesi üzerinden mobil uygulamada bulunan keşfet bölümünün bir sıkıştırılmış versiyonunuda görebileceğiz. TechCrunch kaynaklı bu habere göre bu yenilikler mart ayından beri test aşamasında. Hali hazırda Instagram mobil web site kullanıcıları daha önce bildirimlerini kontrol edebiliyor ve ana sayfalarında gezinti yapabiliyorlardı. Fakat mobil internet sitesinde yapılan bu köklü değişikliklerden sonra tıpkı mobil uygulama görünümüne sahip oldu diyebiliriz. Web sitesi masaüstü versiyonunda herhangi bir tasarım yeniliğine gidilmez iken, web site üzerinden fotoğraf yükleme olayı sadece tablet ve telefonlar üzerinden gerçekleşebilecek.

Akıllı telefonlar ve tabletler için iyileştirilen mobil web sitesi ile artık Instagram daha geniş kitlelere 'erişilir' bir hale gelmeyi hedeflemekte. Instagram tarafından TechCrunch'a yapılan açıklama ile mobil site üzerindeki değişiklikler kullanıcılara şebekeler haricinde bağımsız olarak güçlü bir internet deneyimi sunmak istediklerinide ifade ettiler. Bakalım Instagram'ın mobil web sitesi üzerinde yapacağı değişiklikler ile yakın zamanda DM gönderme ve hikaye paylaşma gibi özelliklere kavuşacak mı göreceğiz.





PAYLAŞ