Artık Amazon Sumerian İle Herkes VR/AR Uygulaması Yapabilecek! - Haberler - indir.com

Artık Amazon Sumerian İle Herkes VR/AR Uygulaması Yapabilecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-30 17:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Bir sanal veya artırılmış gerçeklik uygulaması için müthiş bir fikriniz mi var? Amazon, fikrinizi hayata geçirmenize yardım etmek istiyor.

Amazon Sumerian, geliştiriciler için geliyor. Sumerian, herkesin bir AR ve VR uygulama geliştiricisi olmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Oculus Rift, bilgisayarınızda yeni bir pencere açar gibi donanım için çoklu platform 3D deneyimlerini oluşturmanıza, düzenlemenize ve yayınlamanıza izin veriyor.

Yeni hizmet şu anda beta aşamasında. 3D sahneleri oluşturmak için web tabanlı bir düzenleyici, önceden oluşturulmuş nesneler ve şablonlar kütüphanesi, sahneniz için anlatıcı olarak kullanılabilecek özelleştirilebilir 3D karakterler, kendi 3D bileşenlerini yüklemenizi sağlayan bir araç ve dahası. Amazon, Sumerian, uzaktan çalışanlar için kurulu veya eğitim kursları, bir ürünün pazarlanmasına veya satılmasına yardımcı olan uygulamalar veya kullanıcıları selamlayıp genel soruları cevaplayabilecek sanal bir 360 derece sahneleri yaratabilmesi için mükemmel bir araç.

Bir sahne oluşturmayı tamamladığınızda, bu sahne bulut sunucularda depolanır ve ona erişmek için kullanabileceğiniz benzersiz bir URL'ye sahip olursunuz. Sahnenizi bir AR / VR kulaklık setinde çalıştırabilirsiniz. Tarayıcınızda yeni bir pencere açar veya WebVR'yi destekleyen herhangi bir tarayıcıyı kullanan uyumlu bir mobil cihazda oluşturduğunuz bu AR / VR uygulamasını açabilirsiniz. (Bir örnek sahneyi gözden geçirmek için buraya tıklayabilir ve Sumerian ile geliştirilmiş bir uygulamaya göz atabilirsiniz.)

En iyisi, "Amazon Sumerian, zengin, etkileşimli VR ve AR sahneleri oluşturmak için 3B grafik veya programlama deneyimine sahip olmanızı gerektirmiyor" diyen Amazon, Sumerian'ı önceden denemek isteyen ve yeni uygulamalar oluşturmak isteyen kullanıcılar için bir form bile hazırlamış. Form'a buraya tıklayarak ulaşabilir ve Amazon Sumerian'ı ilk test edenler arasına katılabilirsiniz.





PAYLAŞ