Arkadaşlık Uygulaması Tinder Güncellendi (Video) - Haberler - indir.com

Arkadaşlık Uygulaması Tinder Güncellendi (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

24 saat sonra silinen paylaşımlarıyla Snapchat'i fazlasıyla andıran arkadaşlık uygulaması Tinder, resmi blogu üzerinden yapılan bir açıklamayla bugüne kadar yapılan en büyük güncellemesini aldığı duyuruldu.

Günlük eşleşme sayısının 10 milyon olarak belirtildiği açıklamada, uygulama üzerinde bulunan ve kişi beğenmeyi sağlayan sağa ve sola kişiyi atma özelliği de dahil edildiğinde bu sayının 850 milyona ulaştığı belirtiliyor.

Tinder

Geçtiğimiz iki yıllık zaman diliminde 2 milyar eşleşme ile kendi rekorunu kıran Tinder, anı paylaşma odağında yaptığı güncellemeyle kullanıcılarına, fotoğraf çektikten sonra üzerinde çeşitli düzenlemeler yapabilmelerini sağlayan filtreleme ve metin ekleme araçlarını uygulamaya eklediğini bildirdi.

Kullanıcılar bundan sonra mobil cihazları üzerinden çektikleri fotoğraflara Tinder'da bulunan düzenleme araçları sayesinde farklı görünüm kazandırabilecekleri gibi aynı zamanda eşleştikleri kişilere bu fotoğrafları gösterebilecekler.

Android ve iOS cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanarak yeni arkadaşlıklar kurmanızı sağlayan Tinder uygulamasını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebileceğiniz gibi kullanıcı hareketliliğini artırmak amacıyla gelen yeni özelliklerle ilgili fikir sahibi olmak isterseniz yayınlanan videoyu da izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ