Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz ücretsiz mobil oyunlar - Haberler - indir.com

Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz ücretsiz mobil oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-12 15:05:14
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Mobil oyun sektörü günden günde gelişirken, video oyunlarına olan tutkunlukla birlikte, mobil sektörde de oyuncu sayısı artıyor. Oyun geliştiricileri de bu durumun farkında olarak her geçen gün yeni oyunlara mobil dünyaya sokmaya devam ediyorlar. Mobil oyun tutkunlarının, arkadaş ortamlarında oynayabileceği türden de birçok yapım bulunuyor. Bu anlamda mobil oyuncuların arkadaş ortamlarında oynayabileceği en iyi ücretsiz oyunlar, şu şekilde sıralanabilir.

Selfie Games: Sketchies

iOs ve Android platformlarında oynanabilen Selfie Games: Sketchies'i, 3 ila 10 oyuncuya kadar oynama imkanına sahipsiniz. Oyuna öncelikle birkaç selfi ekliyorsunuz ve sonrasında da bu selfileri çizim komutlarında kullanıyorsunuz. Çizimler tamamlanınca her selfi için sahte bir başlık yazılıyor. Bunlar daha sonra televizyonda çıkıyor ve oyuncular hangi başlıkların gerçek hangilerinin sahte olduğunu bulmaya çalışır. Sizin başlığınız seçildiğinde, siz puan kaznırsınız.

Selfie Games: Sketchies indir iOS / Selfie Games: Sketchies indir Android

Charades

Oyunda, oyunculardan ilki telefonu alnında tutar, telefonda bir kelime çıkar ve diğer oyuncular telefonda görünen kelimeyi, telefonu alnında tutan oyuncuya hareketlerle anlatmaya çalışır. Charades'te 44'ün üzerinde kategori bulunuyor ve isterseniz ailenizle isterseniz arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak oyunlardan biri.

Charades indir iOS / Charades indir Android

Escape Team

Bulmaca oyunlarını sevenlerin, arkadaşlarıyla birlikte oynayabileceği en iyi mobil oyunlardan birisi Escape Team. Escape Team'in web sitesine girerek görevleri indirin ve Android uygulamasıyla eşleşen görevleri yükleyin. Böylece kağıt ve kalemin de yardımıyla bulmacaları çözmeye çalışın ve isterseniz bir kaçış odasını deneyimleyin.

Escape Team indir iOS / Escape Team indir Android

Who Can't Draw

Who Can't Draw'da, ilk yarışmacı öncelikle bir kelime alır. Yarışmacı bu kelimenin resmini elinden gelenin en iyisini yaparak çizmeye çalışır. Daha sonra çizim diğer yarışmacılara gösterilir ve yarışmacılar 15 saniye içerisinde gördükleri çizimi yeniden kopyalamaya çalışır. Tur sonunda herkesin çizimi ve bir sonuç sayfası gösterilir.

Who Can't Draw indir iOS / Who Can't Draw indir Android

 





PAYLAŞ