Arkadaşınızı Korkudan Bayıltacak Uygulama: Scream Pic! (Video) - Haberler - indir.com

Arkadaşınızı Korkudan Bayıltacak Uygulama: Scream Pic! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Arkadaşlarınızla fotoğraf çekilirken aynı zamanda hayatınızın en unutulmaz anlarını da kahkahalarla yaşamanızı sağlayacak olan korkutma amaçlı şaka uygulaması Scream Pic! ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile şaka yapmak istiyorsanız ilk olarak arkadaşınıza 'fotoğrafımı çeker misin?' sorusunu yöneltmeniz gerekiyor. Bu soruya 'evet' cevabını aldıktan sonra, uygulamayı aktif hale getirdikten sonra fotoğrafınızı çekmesi için telefonu arkadaşınıza vermelisiniz. Bu süreçten sonra kameranın karşısına geçerek (tabi arkadaşınıza az sonra olacakları hissetirmeden) objektife bakmalısınız.

Buraya kadar her şey normal ancak asıl olay buradan sonra başlıyor.

Arkadaşınız sizin fotoğrafınızı çekmek için olan dikkatini ekrana vermiş ve odaklanmışken uygulama devreye giriyor ve ekranda arkadaşınızı adeta bayıltacak olan bir görsel beliriyor hem de çığlık çığlığa bir ses ile. Tam o anda da telefonunuzun ön kamerası uygulama tarafından otomatik olarak çalıştırılıyor ve o anda arkadaşınızın yüzündeki korku ifadesi kayıt altına alınıyor. 

Eğer arkadaşlarınıza pek hoş olmayan ancak oldukça eğlenceli olan bir şaka yapmak istiyorsanız Scream Pic! uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

Tamamen ücretsiz olan bu uygulamayı iPhone cihazınıza indirebileceğiniz gibi aynı zamanda benzer işlevi gören fakat farklı geliştiricinin yayınladığı Android uygulamasını da aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir ve uygulama ile tuzak kurulmuş olan kişilerin o andaki görüntülerinden meydana getirilmiş videoyu da izleyebilirsiniz.

Editörün Notu: Kesinlikle uygulamaları kalp rahatsızlığı olan kişilere şaka yapmak için kullanmayınız. Aksi takdirde telafi edilemez sonuçlara sebep olabilirsiniz.




Scream Pic Tanıtım Videosu


PAYLAŞ