Arcade Oyunu Blocky Raider'ın iOS Sürümü Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Arcade Oyunu Blocky Raider'ın iOS Sürümü Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-14 14:00:31
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Oyun

Oyun dünyasına birbirinden eğlenceli oyunlar gelmeye devam ediyor. Oyun geliştiricilerin özellikle mobil platformlara ağırlık verdiği şu günlerde yepyeni arcade tarzı Blocky Raider oyun sizlerle.

Full Fat firması tarafından geliştirilen Blocky Raider oyunu iOS kullanıcılarına sunuldu. Üç boyutlu bir dünyada birbirinden eğlenceli grafikleri ile tapınak macerasını doyasıya yaşayacağınız oyunda karşınıza çıkan tehlikeli parkurda engelleri aşarak ilerlemeniz gerekiyor.

Blocky Raider indir

Önemli olan kontrolünüz altındaki karakteri çeşitli kaydırma ve tıklama hareketleri ile parkurdan en doğru zamanda geçirmek. Tabi bu sırada karşınıza çıkan puanları toplamanız gerekiyor. Yapacağınız en ufak bir hata karakterinizin kızgın lavlara düşmesine neden olabilir.

Oyun içinde toplamda 65 farklı karakter yer alıyor ancak bu karakterleri kullanmak için belli bir ücret ödemeniz gerekiyor. Kaliteli grafikleri ve heyecan verici oynanış tarzıyla oyun severlerin büyük ilgisini toplayan Blocky Raider oyunun iOS sürümünü aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Blocky Raider Oynanış Videosu


PAYLAŞ