Arcade Aksiyon Oyunu Jupiter Jump Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Arcade Aksiyon Oyunu Jupiter Jump Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçen ay yaptığımız haberle yakın bir zamanda mobil platformlarda yayınlanacağını duyurduğumuz piksel tabanlı arcade aksiyon oyunu Jupiter Jump, App Store'da ücretsiz olarak kullanıcıların indirmesine sunuldu.

Mobil oyunların sevilen geliştiricileri arasında yer alan Noodlecake Studios tarafından retro tarzda hazırlanan oyunda, uzay mekiği vurularak bilinmeyen bir gezegene düşen astronot karakterine yardım edeceksiniz.

Jupiter Jump

Dokunmatik oyun kontrolleriyle zıplatarak ilerlemesini sağlayacağınız astronotu, atılan bombalardan kaçırmaya çalışacak ve bunu yapmak içinde kapılardan geçireceksiniz. Ayrıca oyun içerisinde bulunan yeşil renkli bağlantıları toplayarak da astronota çeşitli güçlendirmeler kazandırabilirsiniz.

Atari salonları zamanındaki oyunların atmosferini mobil cihazlarda yaşatan Jupiter Jump şimdilik iPhone ve iPad cihazlar için yayınlanmış olsa da kısa bir süre içerisinde Android versiyonunda oyunculara sunulacağı bilgisini sizlerle paylaşalım.

Oyunu cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir ve geliştirici tarafından yayınlanan oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




Jupiter Jump Tanıtım Videosu


PAYLAŞ