Arandıkça para kazandıran uygulama: RingPara - Haberler - indir.com

Arandıkça para kazandıran uygulama: RingPara

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-07 14:53:38
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

       Ringapara, cep telefonunuz aranıldığında karşılaşılan reklamlarla etkileşime geçen kullanıcıların paran kazandığı bir uygulama. Ringapara uygulaması sayesinde akıllı telefonlar aracılığı ile para kazanmam mümkün hale geldi. Uygulamanın asıl amacı reklam verenlerin müşterilerine yani hedef kitlelerine daha kolay ulaşabilmelerini sağlamak. Bu uygulama akıllı telefonlar için kullanılıyor. Ayrıca Android kullanıcılarının telefonlarının zil seslerini tercihlerine uygun olarak reklam klip ve videoları ile renk katıyor. 

       Uygulamaya üyeliğini tamamlayan kullanıcılar izledikleri reklam ve videolardan para kazanma imkanı elde ediyor. Kullanıcılarına uygulamanın para birimi olan RP kazandıran Ring Para, RP'leri kullanmak için ininal desteği sunuyor. Uygulamayı edinmek isteyenler Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirebiliyorlar. İndirme işleminin arkasından üyelik bilgileri eksiksiz doldurulduktan sonra aktivasyon gerçekleşmiş oluyor. Üyelik bilgilerinin doğru ve eksiksiz olması size göre reklamlarla karşılaşmanıza ve kazancınızın yükselmesine yardımcı oluyor.

       Kazanılan 100 RP'nin 1 TL değerinde. Telefonunuz çaldığında karşınıza çıkan videoyu izlediğiniz anda kazanılan RP otomatikman hesabınıza ekleniyor. Ring parayı kazanmanız için ise  en az 5 saniye boyunca reklamı izlemek gibi bir zorunluluğunun olduğunu söyleyelim.  Belirtilen 5 saniyelik reklam dolmadan telefonun reddedilmesi veya cevaplanması durumunda ise herhangi bir RingPara yüklemesi gerçekleşmiyor. Ringpara uygulaması  ücretsiz bir uygulama olup, 15 yaş üstündeki kişiler kullanımına açık olduğunu da belirtelim.  Bunun yanı sıra şirketlerin kampanya planlarını belirleyebiliyor ve reklamda çıkacak olan görselleri kendi belirliyor.

 





PAYLAŞ