Arama motoru Yahoo artık bir sanal operatör - Haberler - indir.com

Arama motoru Yahoo artık bir sanal operatör

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-14 21:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Ciddi paralar ödeyerek Yahoo markasını satın alan Verizon, Yahoo'ya karşı düşen ilgiyi artırmak amacıyla ilginç çözümler buldu. Şöyle ki Yahoo artık sanal bir mobil operatör olarak kullanıcılarına hizmet verecek. İnternet dünyasının ilk dönemlerinde arama motoru olarak pazarın lider ismi olmayı başaran ve aynı zamanda diğer, internet hizmetleri ile de uzun süre referans olarak gösterilen Yahoo ardından hızlı bir çöküşe geçerek üretici şirketi üzdü. Artık Verizon şirketi bünyesinde faaliyet gösteren Yahoo artık sanal bir operatör olarak görev yapacak. 

Yahoo'ya yeni özellik

Yahoo'nun devri değişti. Verizon yaptığı duyuru ile beraber Yahoo adı ile sanal bir operatör hizmeti başlatacağının bilgisini verdi. BİMCell tarzına benzetilen bu sanal operatör hizmeti asıl operatörlerden aldığı hizmetleri daha da farklı bir isim altında biraz daha uygun bir fiyat ile kullanıcılara sunacak. Yahoo Mobile aylık 40$ fatura ile beraber sınırsız konuşma ve internet kullanımı sunuyor. Sınırsız WiFi hotspot imkanına sahip olan bu operatörün abonesi olabilmek için ise bir Yahoo Mail hesabının olması şartı vardır. Bununla beraber Yahoo Mail Pro aboneliği de hediye ediliyor. Yahoo, bu hizmetlerin yanı sıra halen arama motoru ve mail hizmetleri olarak kullanıma devam edecekler. Yeni mobil operatörlük sayesinde en azından Mail hizmetine olan ilginin biraz daha artabileceği ve Yahoo mail sahiplerinin de bu operatöre ilgi göstereceği düşünülüyor. Bu yenilik ile beraber telefon satışlarının da yapılacağı söylendi.  Yahoo bu gelişmeler ile kullanımı daha da artırmaya  odaklanıyor. 

Hackerlar, Yahoo'dan 3 Milyar Kullanıcının Bilgilerini ÇaldıHackerlar, Yahoo'dan 3 Milyar Kullanıcının Bilgilerini Çaldı

 


İlgili uygulamalar
Yahoo veri ihlal davaları ile karşı karşıya kaldı!Yahoo veri ihlal davaları ile karşı karşıya kaldı!
Yahoo'nun gizlilik ihlalleri devam ediyorYahoo'nun gizlilik ihlalleri devam ediyor
Tekrar söz sahibi olmak isteyen Yahoo Mail yenilendiTekrar söz sahibi olmak isteyen Yahoo Mail yenilendi

PAYLAŞ