Araç sahipleri için en kullanışlı 6 uygulama - Haberler - indir.com

Araç sahipleri için en kullanışlı 6 uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-12 16:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Mobil cihazların gelişmesi ile beraber uygulama geliştirici şirketler hayatın her alanında işinize yarayacak uygulamalar geliştirmeye devam ediyor. Söz konusu bu uygulamalar hem Android hem de iOS platformlarında kullanılacak şekilde dizayn ediliyor. Gerek kişisel yaşantınız gerek iş dünyanızda size yardımcı olacak mobil uygulamalardan faydalanmak için tek yapmanız gereken ihtiyacınız olan içeriklere sahip olmaktır. Bu içerikleri akıllı cihazlarınıza indirerek çok daha verimli bir kullanım elde edebilirsiniz. Araş şoförlerinin araç kullanırken faydalı olabileceğini düşündüğümüz uygulamaları sizin için derledik. Yazımızdan bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz. 

Araç sahipleri için en kullanışlı 6 uygulama

-Google Haritalar

Google Haritalar uygulaması adeta bir kurtarıcı olarak karşımıza çıkıyor. Şöyle ki Google Haritalar uygulamasından konum bulma konusunda faydalanabildiğiniz gibi aynı zamanda trafiğin yoğun olduğu bölgeler konusunda da uygulama üzerinden faydalanacaksınız. Gelişmiş düzeyde özellikleri ile kullanıcıların vazgeçilmez uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkan Google Haritalar ile yol üzerinde dinlenme tesisleri  hakkında bilgi edinebilirsiniz. Söz konusu bu uygulama hem Android hem de iOS uygulama mağazasında yer alıyor. 

-KGM Trafik

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen KGM Trafik, anlık bir şekilde yollardaki trafik yoğunluğu hakkında sizi bilgilendirecek. Bunun yanı sıra aynı zamanda gideceğiniz konuma kaç km kaldığını, güzergah boyunca yola ait olan bilgileri, yolda çalışma olup olmadığını da bu uygulama üzerinden öğrenebilirsiniz. KGM Trafik uygulamasını Android ve iOS platformlarında kullanabilirsiniz. 

-HGS – Online Bakiye Yükle

Araçların Hızlı Geçiş Sistemi PTT aracılığı ile dijital ortama taşındı. HGS – Online Bakiye Yükle mobil uygulamasını kullanarak HGS sisteminde kullanmak üzere akıllı cep telefonunuzu kullanarak bakiye yükleme işlemini anında gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra aynı zamanda uygulamayı kullanarak MTV borcunuzu sorgulayabilir, araç km bilgisi sorgulama işlemlerini de adım adım gerçekleştirebilirsiniz. Söz konusu bu uygulamayı kullanarka işlemlerini çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştireceksiniz. HGS – Online Bakiye Yükle mobil uygulamasını hem Android hem de iOS platformunda sorunsuz bir şekilde kullanacaksınız. 

-Yol Yardım Türkiye

Yol Yardım Türkiye mobil uygulaması şehir içerisinde benzinlik, oto yıkama ve araba kiralama alanları gibi önemli bilgileri size harita üzerinden sunuyor. Gelişmiş düzeyde özelliklerden faydalanmak için sizde milyonlarca kullanıcı gibi Yol Yardım Türkiye uygulamasını Android ve iOS platformunda kullanın. Yol Yardım Türkiye mobil uygulaması ile akıllı cep telefonunuzu trafik konusunda daha verimli bir hale getirebilirsiniz. 

-GPS Hız Göstergesi

Aracınızın hız göstergesi dijital değilse GPS Hız Göstergesi mobil uygulaması tam da size göre bir uygulamadır. Dijital hız göstergesi ve hız uyarı sistemi de GPS Hız Göstergesi uygulamasının özellikleri arasında yer alıyor. GPS Hız Göstergesi adlı uygulamayı kullanarak GPS hızı ve GPS metre gibi konular hakkında hızla bilgi alabilirsiniz. Uygulamanın sunduğu seçeneklerden faydalanmak için hem Android hem de iOS cihazınıza indirebilirsiniz. Her iki platformda da uygulamayı ücretsiz olarak kullanacaksınız. 

-Yandex Navigasyon

Hem Android hem de iOS platformunda kullanabileceğiniz Yandex Navigasyon uygulaması, Google Haritalar uygulamasının en önemli rakiplerinden biri olarak görülüyor. Yolculuk esnasında internetiniz kesilse dahi depolama bilgiler sayesinde size bilgi verecek olan Yandex Navigasyon, gelişmiş düzeyde özellikleri ile şoförlerin vazgeçilmez  uygulamalarından biridir.





PAYLAŞ