Araç Performansı Takip Uygulaması: Volkswagen RaceApp (Video) - Haberler - indir.com

Araç Performansı Takip Uygulaması: Volkswagen RaceApp (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, araç sahiplerinin sürüş performanslarını ve araçla ilgili bazı teknik verileri takip etmelerine imkan tanıyan bir uygulama yayınladı. RaceApp adlı uygulama ile aracın tüm verileri mobil cihazlardan takip edilebiliyor.

Ölçülebilir Performans sloganıyla yayınlanan Volkswagen RaceApp, yine firmanın ürettiği LogBox isimli bir cihaz ile çalışıyor. Aracın tam kalbine yerleştirilen bu cihaz, araçtan elde ettiği tüm verileri mobil telefonunuza gönderebiliyor.

Volkswagen RaceApp

Volkswagen RaceApp uygulaması sayesinde aracın 0-100km/h hızlanmasını hesaplayabilir, sürüş istatistiklerinizi kayıt edebilir, sürüşünüzü analiz edebilir ve bazı rotaları kayıt edebiirsiniz.

Aracınızı adeta bir yarış arabası hassasiyetiyle takip etmenizi sağlayan Volkswagen RaceApp, ayrıca kaydettiğiniz rotalarda en iyi zamanlarınız için kendinizle yarışmanızı da sağlıyor.

Volkswagen RaceApp

Bluetooth desteğine sahip olan ve kişisel aracınızın tüm verilerini takip etmenizi sağlayan uygulama sadece LogBox isimli donanım ile birlikte çalışabiliyor. Bu donanım şu an Almanya'da 299 Euro fiyat etiketiyle satıldığı gibi Volkswagen RaceApp uygulaması ise ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Eğer Volkswagen markalı bir araca sahipseniz ve aracınızın tüm teknik verilerinden anında haberdar olmak istiyorsanız, Volkswagen RaceApp adlı bu uygulamayı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirmenizi öneririz.

Ayrıca LogBox ve RaceApp uygulamasının nasıl çalıştığını görmek için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Volkswagen RaceApp Tanıtım Videosu


PAYLAŞ