Araç kullanmayı kolaylaştıran 6 mobil uygulama - Haberler - indir.com

Araç kullanmayı kolaylaştıran 6 mobil uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-19 17:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Uygulama geliştiricileri, araç sahiplerini düşünerek onların hayatını kolaylaştıracak çeşitli uygulamalar geliştirdi. Bu uygulamalar hakkında bilgi edinmek için yazımızda yer alan 6 uygulamaya göz atabilirsiniz. Otomobil üreticileri, üretmiş oldukları araçlarda kullanıcıların araç kullanma konforunu artırmak adına birçok detay üzerinde çalışıyor olsa da araçlara eklenen özellikler, günlük kullanımda kimi zaman ihtiyaçları karşılamaya yeterli gelmiyor.Tam da bu noktada kullanıcıların imdadına yetişecek olan bir takım mobil uygulamalar vardır. Bu uygulamalar hakkında bilgi edinmek isterseniz yazımızdan faydalanabilirsiniz. İşte araç sahiplerinin sürüş deneyimlerini daha konforlu hale getirecek 6 Android uygulama sizlerle.

Drivvo – Araç Yönetimi

Araç sahiplerinin, araçlarının tüm masraflarını takip edebilmesi için geliştirilen Drivvo, yakın kullanımı ve araçların bakımı konusunda detaylı raporlar sunuyor. Birden fazla araç için de kullanılabilen bu uygulamayla beraber ihtiyaç halinde çevrenizde bulunan benzin istasyonları hakkında da bilgi edinebilirsiniz. Şöyle ki tahmini olarak ne zaman yakıt almanız gerektiğini dahi öğrenebileceğiniz Drivvo'yu Android cihazınızda sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Android için Drivvo indir

iOS için Drivvo indir

EOBD Facile – Arıza Tespit Uygulaması

Aracınızdaki OBD2 bağlantı noktasına bağlanan Wi-Fi ya da Bluetooth uyumlu bir ELM327 okuyucu sayesinde, varsa araçta bulunan arıza durumunu görmenizi sağlayan EOBD Facile; Renault, Peugeot, Citroen, Opel, BMW, Ford, Audi, Volkswagen, Skoda, Fiat, Alfa Romeo gibi ünlü otomotiv üreticileri tarafından üretilmiş olan otomobiller tam uyum içerisinde çalışıyor. Piyasada 25 TL civarında bir etiket fiyatına sahip olan ELM327 okuyucuyla birlikte harikalar yaratacak Türkçe dil desteği de bulunan arıza tespit uygulamasını, akıllı cihazınızda sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Android için EOBD Facile indir

iOS için EOBD Facile indir

Drivemode: Sürüş Arayüzü

Sürüş esnasında SMS, Facebook ve WhatsApp mesajlarınızı sesinizle yazdığını metinler ile yanıt vermenizi sağlayan Drivemode, navigasyon özelliğini kullanırken aynı zamanda diğer uygulamalarınızı da çalıştırmanıza olanak tanır. Araba içerisindeyken telefon görüşmelerinizi de olduğundan daha kolay hale getirecek olan bu uygulamada Türkçe dil desteği de bulunuyor. Spotify ve buna benzer müzik platformlarıyla da uyumlu bir şekilde çalıştırılabilen Drivemode uygulamasını akıllı cihazınızda sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Android için Drivemode indir

iOS için Drivemode indir

Sürüo - Sürücü Asistanı

Ülkemizdeki araç sürücüleri için özel olarak geliştirilen Sürüo, içerisinde barındırdığı birçok kullanışlı özelliğe sahip olan bu uygulama vazgeçilmezlerinizden biri olacak. Akaryakıt firmalarına göre fiyat takibi dahi yapabileceğiniz bu uygulama ile hız istatistiklerini gerçek zamanlı olarak görebilir ve hız koridorunda ceza yememek adına gişeden çıkmanız gereken en erken zamanı da hesaplayabilirsiniz. Motorlu taşıtlar verisi ödemeniz varsa bunu da hesaplayabileceğiniz uygulama ile otoyollarda hız limitlerini de görebilirsiniz. 

Android için Sürüo indir

PlugShare

Elektrikli araç sahipleri için geliştirilen PlugShare uygulaması bu araçlar için şarj istasyonu bulma sorununu ortadan kaldırıyor. Harita istasyonu seçimi yapmak için istediğiniz konumu girerek arama yapabilirsiniz. Bununla beraber istasyona giden yolun trafik bilgileri hakkında da bilgi edinebilirsiniz. Uygulama içerisinde henüz Türkçe dil desteği bulunmuyor. 

Android için PlugShare indir

iOS için PlugShare indir

Ücretsiz Park Yeri

Her geçen gün daha da artan araç sayısı ile beraber park yeri bulmak artık ciddi bir sorun haline geldi. Bu problemi en aza indirmek adına Ücretsiz Park Yeri adlı uygulamadan faydalanabilirsiniz. Burada seçtiğiniz konuma göre ücretsiz otopark bilgisi edinebilirsiniz. Bununla beraber ücretli otopark bilgisi de alabilir ve ücret tarifelerini de öğrenebilirsiniz. 

Android için Ücretsiz Park Yeri indir





PAYLAŞ